Paul Walker halála miatt, nem egyedül vagyok így?
Figyelt kérdés
Speciel 16 éves fiú vagyok, aki a Halálos Iramban részein nőtt fel. Imádtam Paul karakterét, és Vinnel tökéletes párost alkottak a film vásznon. De most, hogy meghalt mióta tudom és eszembe jut olyan rossz érzés fog el, hogy nem fogom már újra új Halálos i. filmekben látni.Mindíg az van bennem, hogy nem halhatott meg, hisz látom "magam előtt" (mármint a filmet. Akár az újabb részeket is, pl.6 Nem csak a 2000-res évek eleji részeket.2013. dec. 9. 20:16
21/27 anonim válasza:
"amíg fehérek irányították messze-messze afrika leggazdagabb, legfejlettebb országa volt, de még világviszonylatban is az élen járt" ezt hol olvastad?xd aztse tudod mit beszélsz, sose volt ilyen, volt jobb időszak de elsők közt sose volt...ne okoskodj ha hülye vagy...
22/27 anonim válasza:
Én is nagyon sajnálom, ami vele történt:(
Amúgy meg Nelson Mandela 95 éves volt, nem 40.
Nagyon nem mindegy!
23/27 anonim válasza:
Ja, Afrika arról híres, hogy milyen gazdag (volt).
24/27 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt a tetves Mandelát meg. Mi a fenéért kell állandóan vele jönni?
Leélt 95 évet, az azért nem semmi. Ráadásul igaz az hogy rohadtul nem egy szent emberről van szó.
Míg itt van Paul akinek ilyen szörnyű módon kellett meghalni élete legjobb/legszebb időszakában. Ráadásul éppenhogy 40 évesen. Rohadtul nem mindegy, pláne hogy jó ember volt. Hány sztárról hallani hogy önként megy törmeléket pakolni földrengés idején?
Úgyhogy kettejük közül én utóbbi miatt hullajtom könnyeimet...
25/27 anonim válasza:
Aki azt irja hogy "kitérdekel hogy meghalt" az gondolja magát a gyereke testvére szülei helyébe.Mocskos homosexuálok!
27/27 anonim válasza:
Nemtudom, hogy ki fogja elolvasni a válaszomat, így hogy 2 év után írok. Teljesen megértelek kedves kérdező, bár azóta biztos túltetted magad rajta. Mikor meghalt egész héten a Halálos iramban filmeket néztem. Elképzelhetetlen volt számomra, hogy meghalt, bár fogalmam sincs, hogy miért, mert idegen volt számomra. Én még most is majdnem 2 év után is sírok, ha a filmjét nézem pl. most a kérdés kiírásakor is könnyeztem. Fiatal volt, jószívű ezt nem olyan értelemben mondom, mintha ismertem volna, de sokat segített az embereken. Szóval én ennyit tudok mondani még most is felfoghatatlan számomra, hogy meghalt. Nemrég jött ki a 7. rész és amikor a végén mutáttaák azt a kis megemlékezést nagyon meghatódtam. Teljesen megértelek !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!