Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Paul Walker halála miatt, nem...

Paul Walker halála miatt, nem egyedül vagyok így?

Figyelt kérdés
Speciel 16 éves fiú vagyok, aki a Halálos Iramban részein nőtt fel. Imádtam Paul karakterét, és Vinnel tökéletes párost alkottak a film vásznon. De most, hogy meghalt mióta tudom és eszembe jut olyan rossz érzés fog el, hogy nem fogom már újra új Halálos i. filmekben látni.Mindíg az van bennem, hogy nem halhatott meg, hisz látom "magam előtt" (mármint a filmet. Akár az újabb részeket is, pl.6 Nem csak a 2000-res évek eleji részeket.
2013. dec. 9. 20:16
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
32%

7-es

Kijaza Nelzón Mándela ?

Valami senkiházi nem ? Komolyan nem tudom.

2013. dec. 9. 21:01
 12/27 anonim ***** válasza:
25%

Ki az a Nelson Mandela?

Óóóó csak a szabadság és az egyenlőség jelképe.

2013. dec. 9. 21:05
 13/27 anonim ***** válasza:
21%
A %-odból is látszik, hogy értelmes vagy, ilyenektől nem is várok többet :D
2013. dec. 9. 21:06
 14/27 anonim ***** válasza:
60%

"Óóóó csak a szabadság és az egyenlőség jelképe."

Milyen egyenlőségről beszélsz? Úgy gyűlölte a fehéreket mint a .....!

2013. dec. 9. 21:07
 15/27 anonim ***** válasza:
18%
inkább siratnátok az afrikai hadiárvákat...azok legalább megérdemelnék...
2013. dec. 9. 21:14
 16/27 anonim ***** válasza:
0%
Nem én mondtam hanem a wikipédia. :DDDD
2013. dec. 9. 23:06
 17/27 anonim ***** válasza:
62%

nelson mandela egy rasszista sz@rdarab volt... utálta a fehéreket és módszeresen irtotta is őket.

Meglehet nézni dél-afrikát... amíg fehérek irányították messze-messze afrika leggazdagabb, legfejlettebb országa volt, de még világviszonylatban is az élen járt... amióta a feketék átvették a hatalmat sz@rrá vált minden... rohad az ország.. ennyit köszönhetünk mandelának.. az egyenlőség jelképének.. rohadt rasszista patkány

2013. dec. 9. 23:39
 18/27 anonim ***** válasza:
67%
Kiskoromba tetszett a film, de engem inkább az érdekelt hogy miért halt meg. Igen tudom autó baleset, de ennél többre gondolok(érti aki érti). Az viszont szánalmas ha valaki szimpla ajnározásból sajnálja, de egyébként nem volt rossz ember.. lehet pont ezért halt meg?!
2013. dec. 10. 01:07
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kerdezo,

Velem is volt hasonlo. 14 voltam, amikor a Freddie Mercury (a Queen enekese) meghalt es mivel apukam kedvenc egyuttese volt, ismertem oket es nagyon megviselt. Meg sirtam is.

Szerintem ebben a korban normalis, hogy valakinek a halala megvisel. Az most mindegy hogy kie (rokon, tok idegen, csaladtag stb.) mindenki mas miatt erez szomorusagot, de nyugi hamar el fog mulni a gyasz :)

2013. dec. 10. 01:09
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
" Ha egy napon a sebesség megöl, ne sírj értem, mert mosolyogtam. " - Paul Walker
2013. dec. 10. 04:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!