Paul Walker halála miatt, nem egyedül vagyok így?
7-es
Kijaza Nelzón Mándela ?
Valami senkiházi nem ? Komolyan nem tudom.
Ki az a Nelson Mandela?
Óóóó csak a szabadság és az egyenlőség jelképe.
"Óóóó csak a szabadság és az egyenlőség jelképe."
Milyen egyenlőségről beszélsz? Úgy gyűlölte a fehéreket mint a .....!
nelson mandela egy rasszista sz@rdarab volt... utálta a fehéreket és módszeresen irtotta is őket.
Meglehet nézni dél-afrikát... amíg fehérek irányították messze-messze afrika leggazdagabb, legfejlettebb országa volt, de még világviszonylatban is az élen járt... amióta a feketék átvették a hatalmat sz@rrá vált minden... rohad az ország.. ennyit köszönhetünk mandelának.. az egyenlőség jelképének.. rohadt rasszista patkány
Kedves kerdezo,
Velem is volt hasonlo. 14 voltam, amikor a Freddie Mercury (a Queen enekese) meghalt es mivel apukam kedvenc egyuttese volt, ismertem oket es nagyon megviselt. Meg sirtam is.
Szerintem ebben a korban normalis, hogy valakinek a halala megvisel. Az most mindegy hogy kie (rokon, tok idegen, csaladtag stb.) mindenki mas miatt erez szomorusagot, de nyugi hamar el fog mulni a gyasz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!