Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egyesek miért gondolják, ha...

Egyesek miért gondolják, ha valaki vidéken lakik, pláne közel Budapesthez, akkor biztos egy kis csóró faluban él?

Figyelt kérdés

Csömörön lakok, és sokan azt se tudják hol van az!

Megkérdezik hol lakok, mondom: Csömörön. Csömö mi? Az mi? Hol van? Van ilyen?

És mondom, hogy hogyne lenne Pest után van rögtön.

Erre elkezd 1-2 ember poénkodni, hogy szóval vidéki vagy? Mire mondom, hogy ami nem Budapest az vidék.

És nekik ez a vidék ezt úgy képzelik el, hogy tehenek bőgnek mindenfele, és kútról hordják az emberek a vizet!

Ezt vicc nélkül mondom! Szoktak poénkodni, hogy "és azon a Csömörön van mozi? Tudják milyen az a 3D-s mozi? xD"

Ilyenkor csak nézek bambán az illetőre, hogy "jól van, neked is minden ami nem Budapest, Debrecen, Szeged, Pécs... stb az egy kis tanya, ahol még vezetékes víz sincs... -.-"

Most miért ilyen tudatlan sok ember? És a legtöbb nem budapesti! Az nagyjából tudja mi az a Csömör! Legtöbben nagyobb városokban laknak, és úgy röhögnek ki!

Mást is szívatja így egy két ember?

2013. dec. 6. 10:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
49%

Senki se fog Nyíregyről Pestre bejárni :D

Szerintem meg nem hazudok ;)

2013. dec. 6. 18:56
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Én Székesfehérvári vagyok. Engem is már csesztetett egy BP-i, hogy na milyen falun? Mondom neki, milyen falun baz.meg, megyei jogú város :)

Erre, ja persze az csak egy sima vidék. Ő vérbeli BP-i egy kis panelban él, meg pultosként ( nem leszólás) dolgozik. Mondom neki az a te bajod, én egy szép nagy kertesházban lakok és van rendes munkám is . Ilyenkor már befogta a száját a kemény BP-i gengsztergyerek.

2013. dec. 6. 23:33
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

akinek legalább 3mal több az IQja mint egy sültkrumplinak, az ismeri az agglomeráció falvait, városait, és legalább égtáj szerint el tudja helyezni a térképen. aki ostoba, és erre még büszke is, azzal sajnos nem lehet mit kezdeni, ott kell hagyni a csába.

ne hagyd, h szívassanak, alázd be őket.

vagy vigyél magaddal egy Pest megyét ábrázoló térképet, és kicsit világosítsd fel őket.

2013. dec. 8. 17:08
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm nyíregyi, vagyis baktalórántházi, és hetente megtette a Pest- Nyíregy utat vonattal, mivel Pesten tanul... Akik meg lenézik a vidékieket, elmehetnek a sunyiba. Én veszprémi vagyok, és büszke vagyok a városunkra!!
2014. márc. 29. 11:28
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Csömör pedig szinte össze van épülve Budapesttel...(lásd Majorszegiliget/dűlő) valóban illene tudnia minden embernek, hogy mi merre hány méter...

Fél éve Budáról Szolnokra költöztem, ingázom naponta(1.5-2 óra). Következő kèrdéseket kaptam:

Ott jár busz? :O (nem bammeg, csak traktor...)

Oda jár vonat ilyen gyakran? :O

Vannak tyúkok meg minden?

MEGYESZÉKHELY, ráadásul fontos vasúti elágazás is(keleti-nyugati vasútvonal itt ér össze)

Vidèkiekben azt nem bírom, hogy sokan azt hiszik, hogy "Pesten" mindenki ultragazdag... Igaz, hogy a szolnokiak öltözködnek jobban....:D pedig szerintük pesten annyi a lehetőség... Persze. Szóval az éremnek két oldala van, Pest és vidèk között mindig lesz ellentét.

2014. okt. 14. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!