Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi lesz 2014 február 22-én?...

Mi lesz 2014 február 22-én? Világvége?

Figyelt kérdés
Azt olvastam hogy az a következő időpont! szerintetek ez igaz, vagy ha tényleg hogy fog történni? mert olvastam hogy elmegy az áram meg sötét lesz meg ilyenek.(a kihalás kérdése miatt irtam az emberek témához)
2013. nov. 27. 15:46
1 2
 11/15 anonim válasza:
Ha rendesen utánaolvastál a témának, (ha nem tetted meg akkor [link] akkor rájöhettél volna, hogy ez hülyeség. Egyébként most elkezdtek belemagyarázni mindent az emberek. Pl ott van az a nagy hal, vagy olyat is olvastam, hogy az lesz az előjele, hogy az emberek egymás ellen fordulnak. Erre felhozzák példának a rasszizmust... Ami azért nem tegnap alakult ki. Egyszóval én ebben nem hiszek.
2013. dec. 6. 00:36
 12/15 anonim ***** válasza:
sajnos én is távoztam már az élők sorából december 21-én, srácok. kicsit rohadtul unalmas, úgyhogy jöhetnétek már.
2014. febr. 10. 17:14
 13/15 anonim válasza:
Ami pedig a savas felhőket illeti. A 16 millió kilométeres felhőzet, amely a galaxis közepéből indul ki, a Chandra X-ray obszervatórium szerint 2014. június 1-jén éri el Földünket. Az amerikai tudósok megállapították, hogy ez a ?felhő? planétákat, csillagokat, aszteroidákat, vagyis mindent elsöpör útjából. Tehát a menekvés lehetetlen. Milyen gyorsan történhet a pusztulás? Az obszervatórium munkatársai szerint a ?felhő? gyorsasága fénysebességgel mérhető. Nem is lesz időnk megijedni, máris meghaltunk. Az orosz tudósok nem hiszen ebben a perspektívában.
2014. febr. 20. 20:53
 14/15 anonim válasza:

Akkor én egy nagy túlélő vagyok, mert túléltem egy világvégét!!!!

(Ezt te sem gondoltad komolyan)

2014. febr. 23. 18:51
 15/15 anonim ***** válasza:

Semmi nem lesz...

Csak egy újabb hazugság,hogy:'Most már tényleg világvége lesz,mert.....'

Ja,és igen,már túléltük,hiszen a keltezés szerint már 2014.március 19-ét írunk!

2014. márc. 19. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!