31/38 anonim válasza:
Téli levegő, szmog, kávé, akvatikus- , fás illatok, dohány, régi könyvek, nyári éjszakák nagyvárosokban, frissen nyírt fű, óceáni szellő.
32/38 anonim válasza:
Szinte ugyanazokat sorolom fel, mint előttem amiket már mondtak, de én is ezeket szeretem:
- frissen nyírt fű
- kávé (de csak az illata, az ízét nem szeretem)
- benzin
- új könyv illata
- eső utáni illat
- gyöngyvirág (nagyon imádom)
33/38 anonim válasza:
benzin, körömlakk, festék, meggyújtott gyufa, hibajavító, fa, eső, tavasszal egy virágzó fa, fahéj, vanília, kakaó.
34/38 anonim válasza:
Vanília, fahéj, kókusz, benzin, körömlakk és körömlakklemosó, jácint, új cipő, grafit. Sárgadinnye, de az ízét utálom. Cappuccino. Meg tudjátok van az a jellegzetes karácson illat ( fahéj, narancs, gyertya, fenyő..)
35/38 anonim válasza:
vanilia, fahéj, és eső után a levegő illata
36/38 A kérdező kommentje:
Akkor csak én vagyok hülye.
2013. nov. 23. 14:50
37/38 zgyzgy válasza:
Művész terpentin, égett szigetelés, 7-es busz nyáron.
38/38 anonim válasza:
-benzin
-pacsuli
-méz
-szőlő
-hibajavító
-festék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!