Hogyan álljak bosszút?
szeretnék valakinek/valakiknek bosszút állni. ne konkrétan véresre gondoljatok xd
nem irom ide mert nem akarom h felismerje az illető a sztorit, akit érdekel és tudd tippet adni az írjon privátban. leírom oda az egész sztorit:) köszönöm
a bosszú édes. de nem hizlal. :D
de ha nem vagytok barátok én inkább elrendezném 4 szem közt.
E hülyeség.Ezért uralkodik néhány gonosz gátlástalan ember a környezetén ,mert mind csak lapít meg mondogatja magának ,hogy okos enged.Közben csak nyel folyton és hagyja magát mert gyáva.
Nem szabad megtorlatlanul hagyni a sérelmeket ,mert ezzel csak biztatjuk az elkövetőt további aljasságra. Had érezze ,hogy lehet ,hogy eddig ő röhögött más kínján de most fordul a kocka.
Okosan kell csinálni ,büntethetőséget kerülve ,mindenre gondolva. Lehet anyagi kár okozás ez a legegyszerűbb ,de lehet ügyes kavarással való beégetés is, ez hatásosabb is.
“uralkodik néhány gonosz gátlástalan ember a környezetén “ – Honnan tudod ? Részletezte ? Nem. Semmilyen információt nem adott arról, hogy ez egy folyamatban lévő állapot lenne és még mindig zaklatásnak lenne kitéve, ezért lehetséges az is, hogy csak egy RÉGI sérelemről van szó, amelyet ő maga nem tudott feldolgozni és ebben az esetben felesleges egyre halmozni az indulatot.
„Nem szabad megtorlatlanul hagyni a sérelmeket ,mert ezzel csak biztatjuk az elkövetőt további aljasságra “ – Mert ha ugyanazon az aljas módon vágunk vissza, akkor nagyon is elvesszük a kedvét az aljasságtól, ez biztos. Gyenge logika -_-
Abból pedig, hogy fordul a kocka, inkább azt kellene levonni, hogy ha egyszer valakinek a hátrányára fordítod a kockát, akkor a későbbiekben a te hátrányodra is fordulhat az a bizonyos kocka, csak lehet hogy ekkor már egy sokkal fatálisabb végkimenetellel.
Nem érdemes mindenkivel ujjat húzni, mert a kis hal soha nem kapja be a nagy halat, csak egy élettipp ;).
Nézd, itt nem arról van szó, hogy mivel dobálsz vissza, hanem arról, hogy egyáltalán van-e értelme visszadobni. Te menj a saját fejed után, ha neked az úgy jó, de ha egy hajszálnyit is megértettél volna abból, amit írtam, akkor nem ilyen választ írtál volna vissza. Na mindegy.
„de utána lehet 3 év múlva revansot veszek amikor nem számít rá az illető . “ – És lehet, hogy ő is majd 3 vagy 6 vagy 9 év múlva vesz revansot. Ez egy soha véget nem érő kör, de aki ezt élvezi, hát csinálja, ki akar beleszólni ? Én nem. Saját magamból kiindulva én nem azzal töltöm az időmet, hogy évekig táplálom magamba a bosszú tüzét, hanem inkább azzal, hogy építem a saját életemet és elérem a céljaimat, mert attól nem leszel sikeres vagy értékes, hogy 50 évesen majd arra gondolsz “ Ez az ! Minden sérelmemet megbosszúltam, most már elégedettnek érzem magam. “
De ismétlem, nincs közöm az életedhez, úgyhogy ha te ezt az álláspontot vallod ( vélhetően a kérdezővel együtt ), akkor sok sikert ezzel, én másfelől megtanultam azt, hogy “ A legjobb bosszú egy sikeres élet “ , ahogyan egy amerikai mondás is tartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!