Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nektek mi a véleményetek...

Nektek mi a véleményetek arról hogy két fiú barát úgy köszön egymásnak hogy megpuszilják a másikat?

Figyelt kérdés
A minap a buszon 2 tizenéves srác úgy köszönt el egymástól hogy 1-1 cuppanóst nyomtak egymás arcára. Szerintem undorító és visszataszító.:s Nektek mi a véleményetek?

2013. nov. 20. 21:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

"Mai fiatalok egyre femininebben viselkednek ez lehet az oka"

Az én gyerekkoromban ('80-as évek) és kamaszkoromban ('90-es évek) is láttam sokszor ezt utcán kamasz srácok között. Soha nem jutott eszembe, hogy lányos vagy b*zis lenne, inkább az összetartozást/összetartást fejezte ki nekem, kívülálló szemlélőnek.

2013. nov. 20. 22:22
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
Mai fiatalok femininebbek??? Még a Bibliában is benne van, hogy Dávid megcsókolta a hitteus Úriást... és még sok-sok szereplő is egymást. Ezek szerint a Biblia férfiszereplői femininek lettek volna??
2013. nov. 20. 22:25
 13/22 anonim ***** válasza:
64%
Keverd már ide a bibiliát...De mikor meglátom az utcán a tizenéveseket akik vékony streccs gatyában vannak hosszú hajjal, mélyen kivágott pólókban, gyantázni járnak sokan a teljes testüket meg szolárium, erről beszéltem...
2013. nov. 20. 22:30
 14/22 A kérdező kommentje:
Szerintem a vallást ne keverjük ide.:)
2013. nov. 20. 22:30
 15/22 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy nem a puszilkodás miatt femininek hanem sok minden más miatt is, ez a puszilkodás már csak hab a tetején
2013. nov. 20. 22:34
 16/22 anonim ***** válasza:
de a gyantázást, meg a kivágott pólókat se keverjük már a puszival.
2013. nov. 20. 22:34
 17/22 anonim ***** válasza:
Miértne keverhetnénk, mind inkább a nőkre jellemző...
2013. nov. 20. 22:36
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem azt mondom, hogy teljesen kizárt, hogy férfiak megpuszilják egymást néha, de az már sok mikor egy baráti társaságban mindenkit végig csókolgatnak minden egyes alkalommal szerintem.
2013. nov. 20. 22:38
 19/22 anonim ***** válasza:

A Bibliának semmi köze a valláshoz ...

Az tény, hogy még 20-30 évvel ezelőtt szokás volt így köszönteni, elbúcsúztatni a másikat, már ez a szokás már szinte teljesen eltűnt a köztudatból és a legbensőségesebb dolog amit el tudnak képzelni ez emberek, az maximum egy ölelés két férfi között (leszámítva a családtagokat, bár lassan már onnan is kiveszik ez a szokás, ahogy észrevettem).

Egyébként tényleg az összetartozás, egy szorosabb kapcsolat jele, rengeteg kultúrában szokás még a mai napig is.

2013. nov. 20. 22:38
 20/22 anonim ***** válasza:

"rengeteg kultúrában szokás még a mai napig is."

Ennyi. Még egy országon belül is számos szubkultúra létezik, nem kell mindenáron a sajátunkat tekinteni az egyetlen elfogadhatónak/jónak.

2013. nov. 20. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!