Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha lenne egy ilyen lehetőséget...

Ha lenne egy ilyen lehetőségetek, ti mit tennétek? /kiköltözés külföldre/

Figyelt kérdés

15 éves vagyok, gimibe járok és mind a két szülőm kint dolgozik külföldön (egy országban), tesómmal vagyunk itthon ő már idősebb. Anyukám mindig mondja hogy költözzek ki hozzájuk, még most fiatalon, de én le akartam érettségizni, magyarul könnyebb azért..

Igazából mostanában jöttem rá hogy tökre egyedül vagyok, tehát nincsenek olyan hű de nagy barátaim, nincs barátom se mert most szakított velem tehát semmi nem köt ide végülis.. Ti mit tennétek a helyemben? Szerintetek van mit vesztenem? Érettségi után ígyis úgyis kimennék. Köszi a válaszokat előre is!

2013. nov. 19. 00:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Menj, csak nyerhetsz rajta. Még fiatal vagy, megtanulhatod a a nyelvet, kint leérettségizhetsz, és sokkal több lehetőséged lesz mint itthon. Ha meg úgyis kimennél, szerintem jobb előbb.
2013. nov. 19. 11:28
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, tényleg!

8-as te meg kímélj meg ezzel a semmirekellő szöveggel..pont azért mennék ki mert ott van lehetőség, jövőkép, munka, élet. A szüleim is dolgoznak, tehát még nem is látom ezt a példát, nem tudom miből gondolod hogy segélyből akarnék élni.. az nem ÉLET.

2013. nov. 20. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!