Milyen egyetemre járnál/jártál volna?
Figyelt kérdés
Abban az esetben, ha a jelenben választhatnál egyetemet magadnak vagy utólag visszagondolva választhatnál egy másik egyetemet, mint amelyet kijártál, esetleg épp nem jártál ki, melyik volna az az egyetem ? + Indoklás
Szakterület érdekel, nem a konkrét egyetem ( Stanford, Oxford, Yale, stb. )
2013. nov. 13. 14:31
2/14 anonim válasza:
Ja, és indoklás: jogász vagyok, ezek nagyon jó kiegészítő ismeretet adnának, amikkel külföldön is jól boldogulnék. (Az ugyanis a cél, hogy kimegyek.)
4/14 anonim válasza:
Médiatudomány helyett szívesebben végeztem volna valami rendészetit/hadi technikait.
Így is úgy is szakmámon kívül dolgoznék, érettségivel, mert megtaláltam a számításom, viszont akkor legalább valami érdekeset is tudnék.
5/14 anonim válasza:
Ugyanúgy informatikus szakot választanék, de sokkal gyengébb intézményben, hogy több időm legyen programozni mellette.
6/14 anonim válasza:
Szabad bölcsész, magyar, vagy pszichológia. Viszont olyan szakra kellett mennem, amiből meg lehet élni, így lettem pénzügy és számviteles. :D
8/14 anonim válasza:
Utolsó vagyok: Azért mennék oda, mert nagyon érdekel Skandinávia, meg a nyelvek, meg a történelem is. Viszont semmire nem megyek vele, ezért nem oda mentem.
9/14 anonim válasza:
Orvosira. Remélem, majd felvesznek. :D
10/14 anonim válasza:
Skandinavisztika nekem is.
Az indok ugyanaz, mint az előzőnek, aki azt írta.
De mivel megélni nem tudnék belőle, ezért kénytelen voltam mást választani. Nagyon sajnálom, de hát ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!