A vásárban olcsón árusított mag3 zsilett az hamisítvány?
Nem helyesírási téma van megadva.Csak az válaszoljon,aki értelmezni tudj a kérdést és tudja is rá a választ.
És nem mellékesen,NE LEGYEN ROSSZ INDULATÚ!
Jaj de jót nevettem:DD Nem rosszindulatból de ez most nagyon ütött ez a mag3:D
Amúgy inkább vedd meg kínaitól, nekik iszonyú nagy raktáraik vannak minden kozmetikai dologból, pl olyan hajfestékeik vannak, amiknek már rég új csomagolásuk / számuk van, de nekik még van a régiből is bőven... Én is vettem tőlük borotvát, zsírúj bontatlant féláron, ugyanaddig volt jó éles, mint amit a rossmannban vettem.
Én kínaiakkal nem szoktam találkozni,nem budapesti vagyok.Vásárokban nálunk barna úriemberek szokták árulni,s az unokámnak szoktam venni,tehát nagymama lévén mivel nem borotválkozom,a penge nevét sem tudtam helyesen leírni.
A nevetésnek örülök,mert vidámságot hoz és gyógyít!Ám aki választ nem ad,csak gúnyolódik,nos az ilyen ember taszító!
Köszönöm a normális választ!
A barna úriemberektől megveheted nagyi! :)
Azok kilopják az áruházakból, és úgy árulják.Szokták a nagy áruházak parkolóiban is árulni.
Az első válaszoló szemétláda voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!