Csak nekem számít ennyire a szabadidő?
Jelenleg nettó 120 ezrért dolgozom, havi kb. 170 órában.
Lett volna lehetőségem ennek a dupláját is megkeresni, de ott havi legalább 230 órát kellett volna dolgoznom (naná, hogy vendéglátás :/ ).
Nem vállaltam el, mert nekem egy bizonyos pont után többet ér a szabadidő, mint a pénz. Nem akarok egy lélektelen robot lenni, aki csak pihen és dolgozik.
Nekem nagyon fontosak a hobbijaim, a családom, a párom, az állataim.
Az ismerőseim mind lehülyéztek, hogy miért nem vállaltam el.
Ti hogy vagytok ezzel?
22/L
Akkor válts.Ha gyűlölöd a szakmádat, akkor válts.
Én szakácsként dolgozom, volt hogy havi 300 órát is lehúztam, és 4 hónap alatt 6 szabadnapot kaptam. De nem igazán zavart, mert a haverok a munkatársak voltak, és a munkám a hobbim.
Szerintem függetlenül attól hogy mennyit kell dolgozni, mennyit fizetnek, ha valaki utálja a munkáját, abból sok jó nem származhat.
Másrészt, az embernek fiatalon van rá energiája, hogy akár ilyen hajszolt munkatempót végezzen 1 vagy 2 éven át. Az élet hosszú, belefér pár év feszített tempó, de most, és nem 40 évesen.
bizony, pont az lenne a lényeg, h ezt fiatalon csináld, és ne 40 évesen, mikor már a gyerekeiddel, a háztartással kell foglalkoznod. no meg ha most elég pénzt gyűjtesz, akkor lesz tartalékod, később tanulhatsz olyan szakmát amit szívesen csinálsz.
nem mondom, h hülye vagy, de lehet, h később még bánni fogod, h nem éltél a lehetőséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!