Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az hogy furcsán...

Miért van az hogy furcsán néznek rám? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Igazából nem is furcsán néznek rám igazából lenézően,undorral csak mert van egy pár piercingem nem olyan egetrengető,septum,snakebite,angel bite és két 40es fültágító ennyire nem meg szokott ez itt Magyarországon ez még érthető de nem kell rám úgy nézni mint egy nem normálisra tudom hogy nem megszokott,de mondjuk ilyenek az emberek....

2013. nov. 8. 01:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mert nem ízlésesek. Ha undorral néznek rád, az valószínűleg a külsődnek szól, mert ezekkel a borzalmakkal a képes feleden bizony valóban nem nyújthatsz túlontúl kellemetes látványt...
2013. nov. 8. 13:01
 12/13 anonim ***** válasza:
En is megszoktam nezni aki mashogy nez ki, (kiveve ha valami fogyatekossaga van, akkor diszkretebben), mert erdekes. Nem gondolok semmi olyat hogy fujjdehulye vagy akarmi, a szines haj meg egy pirszing meg tetszik is. Az egyik baratnom szinte csak fekete cuccokban jart es szoknyaban. Ot is mindig megbamultak.
2013. nov. 8. 13:05
 13/13 anonim ***** válasza:

húúúú,imádom a pc-ket :)

am azért,mert ilyen az emberi alaptermészet:ha valaki más valamiben azt ki kell közösíteni,mivel "biztos nem illik bele a társadalomba".a másik pedig az h 1esek undorodnak a pc-től.pl nekem is van pár és a barátom 1ből elfordítja a fejét amikor az 1iket elkezdem kicsit jobban forgatni.

ez van,ha extrémen nézel ki,szokj hozzá h néha megnéznek.a lényeg h ne veszítsd el az önbizalmad a kellemetlen,lenéző pillantások miatt!

2013. nov. 8. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!