Mi a véleményetek az Imóca (Imre) becenévről?
Figyelt kérdés
2013. okt. 31. 12:32
1/11 anonim válasza:
Vélemény:
Lányos..és maximum kisgyereknek tudom elképzelni..
2/11 anonim válasza:
Bizalmas, testvérek,barátok szerelmesek,házasok közt megfelel:)Jobb mint a szimpla Imre, vagy Imi...
3/11 anonim válasza:
Nyálas, gyerekes. Felnőttként max nőnek.
4/11 anonim válasza:
Én inkább maradnék az Imi-nél :)
5/11 anonim válasza:
Szerintem szörnyű felnőttnek és gyereknek egyaránt. Kiráz a hideg, ha agyonbecézgetik a gyereket. Minek? Adjon neki olyan nevet, ami tetszik neki úgy, ahogy van, nem eltorzítva. Az enyém is olyan, lám, felnőttem, ráadásul boldogan.
7/11 anonim válasza:
Gyerekes. De még gyereket se becéznék így, egyszerűen szörnyű... Inkább simán Imi. Miért kell ezt jobban becézni? Az illető a barátod vagy a gyereked?
8/11 anonim válasza:
Imóca - egy gyereknek, vagy egy homokosnak elmegy ez a becenév...
9/11 A kérdező kommentje:
A munkatársam.
2013. okt. 31. 12:49
10/11 anonim válasza:
12 éves korig aranyos. Felnőttnek maximum családon belül, vagy szűkebb baráti körben elfogadható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!