Baj, ha 15 évesen szeretnék lefeküdni a barátommal?
Üdv !
Ez a kérdés már rendkívül társadalom és közösségfüggő, persze rajtad is múlik. A fiatalok egyre korábban vesztik el szüzességüket, na mindegy erről regényt tudnék írni.
Ha úgy érzed készen állsz rá, és utána nem lenne bűntudatot én azt javaslom, hogy tedd meg. Ha annyira szereted, a barátod a várással kijelentette hogy türelmes mégsem érzem annak ha ez már szóba került, hogy sok várásról lenne szó.
Elítélni személy szerint én nem ítélnélek el. Mindenképp a szívedre, de kicsit az eszedre is. A szüleidre és kis mértékben legyél tekintettel hogy hogyan érné őket ez a dolog. Miután ezeket leírtam remélem tudtam segíteni.
Dardanell:)
Emellett pont ugyanúgy tartom a négyes-ötös szintet.. 1-2 tárgyból állok négyesre, rendesen tanulok... Amióta együtt vagyunk, nem romlott semmit az átlagom, sőt, még egy kicsit javult is, mert igyekszem, hogy a szüleim ne tiltsanak el tőle (a jó átlag a feltétele annak, hogy együtt lehessünk).
Szóval nem kéne beszólni! Normális válaszokat szeretnék, nem olyat, hogy "a tanulással kéne foglalkoznod", inkább akkor azt mondd, hogy ne feküdjek le vele, de ebből már tényleg elegem van, hogy mindenki ezzel jön...
Egy icipicit talán korai, de ha így érzed, akkor tegyed.
Az óvszer használatáról viszont ne feledkezzetek meg, nem akarom 1 hónap múlva azt olvasni, hogy "15 éves vagyok és terhes?".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!