Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Baj, ha 15 évesen szeretnék...

Baj, ha 15 évesen szeretnék lefeküdni a barátommal?

Figyelt kérdés
Ő azt mondta, hogy vár rám, és én úgy érzem, hogy szeretem annyira, és készen állok annyira, hogy lefeküdjek vele. Baj ez? Elítélnének utána? Vagy hallgassak a szívemre, és ne törődjek másokkal?
2013. okt. 27. 00:02
1 2 3
 1/22 Dardannel válasza:
77%

Üdv !

Ez a kérdés már rendkívül társadalom és közösségfüggő, persze rajtad is múlik. A fiatalok egyre korábban vesztik el szüzességüket, na mindegy erről regényt tudnék írni.

Ha úgy érzed készen állsz rá, és utána nem lenne bűntudatot én azt javaslom, hogy tedd meg. Ha annyira szereted, a barátod a várással kijelentette hogy türelmes mégsem érzem annak ha ez már szóba került, hogy sok várásról lenne szó.

Elítélni személy szerint én nem ítélnélek el. Mindenképp a szívedre, de kicsit az eszedre is. A szüleidre és kis mértékben legyél tekintettel hogy hogyan érné őket ez a dolog. Miután ezeket leírtam remélem tudtam segíteni.

Dardanell:)

2013. okt. 27. 00:09
 2/22 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2013. okt. 27. 00:14
 3/22 anonim válasza:
6%
15 évesen még nem ezen kéne járni az eszednek hanem a tanuláson.
2013. okt. 27. 00:20
 4/22 anonim ***** válasza:
32%
Elég korai de a mai generációnál már egyáltalán nem nagy szám. Ha te is akarod, tedd meg...
2013. okt. 27. 00:25
 5/22 anonim válasza:
25%
Ugyan már 15 évesen mit akarsz még kicsi lány.
2013. okt. 27. 00:26
 6/22 A kérdező kommentje:

Emellett pont ugyanúgy tartom a négyes-ötös szintet.. 1-2 tárgyból állok négyesre, rendesen tanulok... Amióta együtt vagyunk, nem romlott semmit az átlagom, sőt, még egy kicsit javult is, mert igyekszem, hogy a szüleim ne tiltsanak el tőle (a jó átlag a feltétele annak, hogy együtt lehessünk).

Szóval nem kéne beszólni! Normális válaszokat szeretnék, nem olyat, hogy "a tanulással kéne foglalkoznod", inkább akkor azt mondd, hogy ne feküdjek le vele, de ebből már tényleg elegem van, hogy mindenki ezzel jön...

2013. okt. 27. 00:27
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Egy icipicit talán korai, de ha így érzed, akkor tegyed.

Az óvszer használatáról viszont ne feledkezzetek meg, nem akarom 1 hónap múlva azt olvasni, hogy "15 éves vagyok és terhes?".

2013. okt. 27. 00:28
 8/22 A kérdező kommentje:
Persze, védekeznénk, van annyi eszem, meg a barátomnak is. Óvszer nélkül semmiféleképpen sem.
2013. okt. 27. 00:30
 9/22 anonim ***** válasza:
63%
teljesen azt veszem le a mondataidból hogy már alig várod, hogy aládpörköljön, ami szerintem gáz 15 évesen... de a te generációdnál ez az átlag.. tedd meg, úgyis le$zarod a mi véleményünket és úgyis akarod
2013. okt. 27. 00:35
 10/22 anonim ***** válasza:
51%
Mar a kerdest sem ertem, mi az hogy "Baj-e?" Nekunk aztan rohadtul mindegy, te meg azt csinalsz a szuzessegeddel amit akarsz, miattam osszefekhetsz 4-el is egyszerre, hajra!
2013. okt. 27. 00:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!