Mi a véleményetek a Viola névről?
Figyelt kérdés
2013. okt. 26. 19:49
1/14 anonim válasza:
Két Viola ismerősöm is van. Az egyik 30 év körüli, a másik 2-3. Szőke, cserfes mindkettő.
Talán a rájuk való asszociáció miatt szeretem ezt a nevet. :)
3/14 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép név. :)
A második válasza ignorálandó. xD
4/14 anonim válasza:
Szerintem szép név.Nekem nincs ilyen nevű ismerősöm,csak az Életképekből a nagymama.
5/14 anonim válasza:
A Viola az Ibolya latin megfelelője. Az egyik kedvenc virágom az ibolya. Igaz, nem a lila, nem a kék, hanem a sárga. :)
De a névről nekem a hegedű jut eszembe (violon). Nem véletlenül. :)
Vagy az egyik vonós ős, viola da gamba.
6/14 anonim válasza:
Nekem annyira nem tetszik.Még gyerekkoromból emlékszemegy Viola nevű lányra,mosolyogtam az egyik válaszon,mert Ő is pont szőke volt és cserfes is :-)
7/14 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Egy szőke minden lében kanál lány jut róla eszembe, nem jön be.
8/14 anonim válasza:
Nekem nem annyira tetszik.Egyébként lehet becézni ezt a nevet?
9/14 anonim válasza:
nekem nem tetszik, egy nagy darab cigányasszony jut az eszembe, viszont ha teljesen elvonatkoztatnék ettől a rémképtől akkor sem tetszene.
10/14 anonim válasza:
nekem például nagyon teszik. *____*
Naon....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!