Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mi a véleményetek a Gusztáv...

Mi a véleményetek a Gusztáv névről? Hogyan lehet becézni?

Figyelt kérdés
Páromnak ez a neve, szerintetek gáz?
2013. szept. 28. 09:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik, nyilván a szülőknek régen ezt tetszett és ezért kapta a párod ezt a nevet. Van ilyen nevű ismerősöm, Gusztinak, Gusztónak hívjuk. Sokan roma névnek tartják, de pl. az ismerősöm nem az. Nem gáz önmagában. Semmivel sem rosszabb, mint az Ottó és társai.
2013. szept. 28. 09:45
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz.Eleve nem is ő tehet arról,hogy a szülei milyen nevet adtak neki annak idején.Amúgy sem név alapján kell párt keresni:D
2013. szept. 28. 09:56
 3/12 anonim ***** válasza:

Gusztáv me gusta. Nem igaz. :)

Szólítsd szívemnek.

2013. szept. 28. 09:59
 4/12 anonim ***** válasza:
Elképzeltem magamat a te helyedben és ez tényleg zavaró lehet, szerintem hivd nyugodtan Gusztinak, de hogyha nagyon zavar én pl: drágámnak, életemnek szolitanám ..
2013. szept. 28. 10:04
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem akarok téves következtetéseket levonni, de ha már a nevén is problémáskodsz akkor ez a kapcsolat nem fog működni..

Egyébként nem gáz.Van pár Gusztáv nevű ismerősöm, és még majdnem jobb arcok mint a többiek.Mi ilyen egyéni beceneveket adunk egymásnak, de a Gusztávot általában Gusztinak szokták becézni

2013. szept. 28. 10:04
 6/12 anonim ***** válasza:
Gondolom, nincs még gyermek. Később úgyis apának fogod szólítani.
2013. szept. 28. 10:06
 7/12 A kérdező kommentje:
Közös gyerekünk nem lesz. Neki van már öt, nekem pedig kettő.
2013. szept. 28. 10:17
 8/12 anonim ***** válasza:
Akkor máris szólíthatod apának, később úgyis tata lesz...
2013. szept. 28. 10:35
 9/12 anonim ***** válasza:

Guszti :)

Szerintem marha aranyos név. Nem tudom, manapság komikus-e felnőttként, de nekem tetszik.

2013. szept. 28. 13:01
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon nem tetszik, de ha beleszeretnék egy Gusztáv nevű pasiba, akkor biztos megtetszene. Egyébként szerintem az a gáz, hogy ez egyáltalán felmerült benned.
2013. szept. 28. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!