Mi a véleményetek a Gusztáv névről? Hogyan lehet becézni?
Figyelt kérdés
Páromnak ez a neve, szerintetek gáz?2013. szept. 28. 09:38
1/12 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, nyilván a szülőknek régen ezt tetszett és ezért kapta a párod ezt a nevet. Van ilyen nevű ismerősöm, Gusztinak, Gusztónak hívjuk. Sokan roma névnek tartják, de pl. az ismerősöm nem az. Nem gáz önmagában. Semmivel sem rosszabb, mint az Ottó és társai.
2/12 anonim válasza:
Szerintem nem gáz.Eleve nem is ő tehet arról,hogy a szülei milyen nevet adtak neki annak idején.Amúgy sem név alapján kell párt keresni:D
3/12 anonim válasza:
Gusztáv me gusta. Nem igaz. :)
Szólítsd szívemnek.
4/12 anonim válasza:
Elképzeltem magamat a te helyedben és ez tényleg zavaró lehet, szerintem hivd nyugodtan Gusztinak, de hogyha nagyon zavar én pl: drágámnak, életemnek szolitanám ..
5/12 anonim válasza:
Nem akarok téves következtetéseket levonni, de ha már a nevén is problémáskodsz akkor ez a kapcsolat nem fog működni..
Egyébként nem gáz.Van pár Gusztáv nevű ismerősöm, és még majdnem jobb arcok mint a többiek.Mi ilyen egyéni beceneveket adunk egymásnak, de a Gusztávot általában Gusztinak szokták becézni
6/12 anonim válasza:
Gondolom, nincs még gyermek. Később úgyis apának fogod szólítani.
7/12 A kérdező kommentje:
Közös gyerekünk nem lesz. Neki van már öt, nekem pedig kettő.
2013. szept. 28. 10:17
8/12 anonim válasza:
Akkor máris szólíthatod apának, később úgyis tata lesz...
9/12 anonim válasza:
Guszti :)
Szerintem marha aranyos név. Nem tudom, manapság komikus-e felnőttként, de nekem tetszik.
10/12 anonim válasza:
Nekem nagyon nem tetszik, de ha beleszeretnék egy Gusztáv nevű pasiba, akkor biztos megtetszene. Egyébként szerintem az a gáz, hogy ez egyáltalán felmerült benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!