Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 45 éves férfi, ha belép egy...

45 éves férfi, ha belép egy üzletbe, szerintetek melyik közvetlenebb köszönés: a helló, vagy szia mondjuk egy 40 körüli nőnek?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel állandóan ezen perlekedek. Szerinte a szia a jobb köszönés... Ha már tegeződöm. Igaza van?
2013. okt. 26. 16:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
81%

Én meg egy negyvenes nő vagyok,és igen érdekeens néznék rád ,hogy mi jogon tegezel le.Sem sziával,sem hellóval.és visszamagáználak. Nem őriztünk együtt libát.ma már az általánosban is azt tanítják,hogy jó napot kívánok,vagy legyen szép napod,viszont látásra a köszönési formák.

Nem kell mindenkivel tegeződni.

2013. okt. 26. 20:19
 12/18 anonim ***** válasza:
53%
Az előző vagyok,szóval nem kell mindenkivel tegeződni,miközben én a munkámat végzem,és ha mindenkivel belemegyek ebbe a közvetlenebb stílusba,akkor 3 perc múlva már olyan hangon beszél velem a letegező,mintha én tehetnék róla,hogy épp nincs,amit akar.
2013. okt. 26. 20:22
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

"Nem őriztünk együtt libát"

Na, b+, az ilyen emberek szokták elcseszni a napomat.:D Ilyen fellengzős embereknek aztán mosolyoghatnék a hello / szia / akármi mellé. Nem te vagy a szomszédom?:D Ezrest rá hogy ötödiken laksz:D

2013. okt. 26. 20:25
 14/18 anonim ***** válasza:
47%

Bocsánat, *ön, *lakik.

Ne legyek már bunkó:P

2013. okt. 26. 20:26
 15/18 anonim ***** válasza:
51%

Kedves 13-14-es. Eladókról beszélgetünk. Bejön jópofa srác és azt mondja: helló,szia,kéne nekem egy farmer. Aztán azt: Figyejjé,ez nem jó,aztán azt: Hé te,nincs kisebb? aztán meg azt: Ne bässzá má ki velem,ez drága.

Tényleg ebben kéne nekem részt venni naponta 15-ször??

Na nem. Jónapot kívánok és kérem legyenszíves... mert tudod tegeződni nehezebb,mint magázódni,mert sokan azt hiszik,hogy feljogosítja őket a személyeskedésre.

2013. okt. 26. 20:38
 16/18 anonim ***** válasza:
53%
#15: Ezeket úgy hívják, hogy bunkó, vagy nyomulós, vagy hasonlók. Tegezés nélkül is ilyenek, maximum nem jön ki rajtuk. De ezek miatt forgatja a szemét pl. rám a sok keserű ember, ha merek egy fiatal / fiatalosan kinéző nőt mosolyogva, tök kedvesen letegezni? Mindegy, érthető vagy, előre kezeled a helyzetet, csak remélem az én oldalam is érthető.
2013. okt. 26. 20:46
 17/18 A kérdező kommentje:
Ahogy lemértem, kb. 50-50 százalék a válaszok aránya mind a javamra, mind pedig az övére. Ezek szerint sosem jutunk e témában dülőre. Pedig már jó volna. Másnak haszontalan kérdésfeltevés, nálunk pedig időről-időre előjön. Épp ezért kértem mások véleményét. Köszönöm a válaszokat, de a mérleg dőljön már valamerre. Ott vagyok, ahol a part szakad.
2013. okt. 26. 21:23
 18/18 anonim ***** válasza:
Hogy ne legyen 50-50 százalék: én személy szerint ki nem állhatom a hellózást. Még ismerőstől sem, ismeretlentől vagy szomszédtól meg főleg. A helló egy flegma köszönés, amit nem szabad csak úgy bárkinek mondani, vannak férfiak, akik még véletlenül sem köszönnek sziát, én meg nem vagyok a haverja, hogy lehellózzon, de ezt úgysem értené meg, ha mondanám. Nem tehetek róla, de a helló-tól kiráz a hideg, meg attól is mindig, aki mondja. Helló után hogy folytatódna a beszélgetés? Nem kell megfogadni a tanácsomat a világért sem, de ha kezét csókolomot köszönsz, az a tuti, de a barátnődnek teljesen igaza van, hogy tegezés esetén sziázz. Sziával senkit nem bántasz meg, de a hellóval, ahogy itt is látszik, igen.
2013. nov. 11. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!