Mi erről a véleményetek?
Van egy csaj akivel jóba vagyok, szinte legjobb barátok vagyunk. A csajnak van egy pasija, aki idősebb mint én.
Nem nagyon beszéltünk, nem is nagyon ismerem, csak kb alap szinten, viszont elhívott sörözni 3asba.
Erről így mi a véleményetek 1. Olvasásra
Nem vagyok csaj :P
szokott mesélni rólam a pasijának.
Igazándiból attól félek h egy esetleg téma hiány miatt kínossá válna a sörözés.
bemér téged.
aztán ha látja,hogy egy béta kis udvari bolond vagy,vagyis veszélytelen a nővel valókapcsolatára,akkor lehettek haverok és lehet jó az este.
ha meg alfa vagy,akkor vagy a helyszínen lerendezi,hogy kopj le a nőjéről,vagy nem feccöl bele komolyabb energiákat és otthon beszél a lánnyal és letiltja a nőjét rólad.
Meg akarja ismerni a barátnője legjobb barátját.
Egy kis féltékenység főleg egy kapcsolat elején természetes dolog. Egyszerűen csak meg akarja ismerni a barátnője legjobb barátját, hogy ne csak egy üres név legyen a számára. Adott esetben, ha normális egyén a pasi, még jó haverok is lehettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!