Mit tegyek ha a szeretőmet keresem és a felesége jön ki a házból?
Te lány, honnan tudná a szeretőd párja , hogy te ki vagy ?
Lehetnél az unokatestvére, az ismerőse, a távoli barátja, a volt kollégája, egyszóval bárki.
Épp ez a lényeg, hogy nincs miből rájönnie arra, hogy te ki vagy, hacsak te nem árulod el magad.
Számára csak egy ismeretlen vagy, aki keresi az ő párját és ha nem viselkedsz gyanúsan vagy furcsán, akkor nincs miből rájöjjön arra, hogy a szeretője vagy, viszont ha láthatóan túlparázod a dolgot és feltűnően viselkedsz, akkor lebuktál.
Nem fogom kidolgozni neked a szerepedet.
Adtam egy sémát, amelyet használhatsz, de innen már boldogulsz.
Mondtam, hogy nem számít az, hogy ki vagy, a lényeg az, hogy előszedjél valamilyen álarcot arra az esetre, ha szükséges. Úgysem tudja a másik nő letesztelni, hogy igazat mondasz-e vagy sem. A lényeg, hogy hiteles legyél.
Kedves Kérdező!
Tudom, hogy itt nem az én szerepem az új kérdések feltevése, de most mégis ezt fogom tenni. Vannak a szeretődnek gyermekei? Mennyi idősek? Milyen hatással lenne másokra, ha elválna a feleségétől? Árthatsz ezzel valakinek? Vajon szeret ő még téged? Mit vársz tőle? Tényleg olyan erős érzelmek kötnek hozzá, hogy azért érdemes mindent kockáztatni? Neked van férjed/barátod/gyermekeid?
Vegyél mindent számításba, és csak ezután hozz döntéseket. A kivitelezés csak részletkérdés.
De mondd már meg, hogy tudsz ilyen lelkiismerettel élni?! Mi a retkes pi*csának van párod, ha nem kell? Eltart vagy mi? Olyan rohadt igazságtalan a világ, hogy ilyen kétszínű kötsögöt eltartja egy szerencsétlen srác, én meg majd éhen veszek a fizuból (pedig tanult ember vagyok!).
Tisztességes embereket mindig veri a sors, a szemeteket meg jutalmazza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!