Van még valaki aki szeret videotékába/moziba járni?
szeretek moziba járni. csak nem éppen olcsó. de mindenképp van egy hangulata.
régebbi filmeket meg leszedünk, valakihez összeülünk és megnézzük.
tékába nem szoktam járni.:)
Sokan szeretnek moziba járni, ez nem ritka dolog manapság sem! :) Én is szeretek, bár én pont azt szeretem, ha teltház van, az az igazi mozis élmény számomra. :)
Videotékába régen sem jártam, talán ha egszer voltam, de inkább letöltöm a dolgokat, mert a neten szinte minden megtalálható, és sokszor keresek ritka filmeket.
Amit még szeretek, az a könyvtárba járás, órákig el tudok nézelődni a sok könyv között. :)
Mozit én is imádom, és imádtam is.
32 éves vagyok de mindig is jártunk moziba.
Soha nem értettem azokat a barátaimat akik inkább otthon ültek szombaton és soah nem mentek moziba, csak a netröl töltöttek le filmeket persze feketén.
A mozi hangulata telejsen más.
Van 2 kisgyerekünk mellettük nem egyszerü moziba eljutni.
Igazad van, tényleg megvan a hangulata a videotékáknak. Csak (sajnos vagy nem, döntse el mindenki maga) ma már jóval több film érhető el az internetről, mint egy tékában. Többek között olyan filmek is, amiket szinte sehol nem lehetne kikölcsönözni. Emellett a netről letölteni filmet gyakorlatilag ingyen van. Persze, nem sok az a párszűz forint egy film megnézéséért, de mondjuk nem mindegy mindenkinek, hogy kiad-e pénzt valamire, amit ingyen is megkaphatna.
Ne értsd félre, nem ellened beszélek, mert tök igazad van, csak sajnos a hangulatért nem fog mindenki inkább tékába menni. :/
Egyébként hány éves vagy? Fiú vagy lány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!