Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fenékplasztika?

Angelik@ kérdése:

Fenékplasztika?

Figyelt kérdés

Utánanéztem picit, de nem lettem okosabb.

Szeretnék nagyobb popsit, nem kicsi és nem formátlan, de mégsem vagyok megelégedve a méretével...

Van aki túl van már egy ilyen műtéten?

Tapasztalatok? Vagy megbízható orvos ajánlás?

Válaszokat előre is köszönöm! :)

2013. okt. 21. 19:35
 1/9 anonim ***** válasza:

Alapvetően hülye vagy, ne csináld.

Legalább tegyél föl egy képet a fenekedről, hogy lássuk, van-e szükség változtatásra.

2013. okt. 21. 19:48
 2/9 A kérdező kommentje:

A válaszodon már megsem lepődtem. Sok embernek ugyanez a reakciója, de ez engem nem elégít ki...

Nem szeretnék képet megosztani, ez nem az a hely.:)

Köszi a választ.

2013. okt. 21. 20:10
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem vagy normális, ha erre pénzt költenél. Egy fenékplasztika fél milla körül van legalább. De Te tudod, én inkább a helyedben nem mondanám el senkinek, mert nagyon butának tartanának az emberek.

Talán egyél többet és eddzél?

2013. okt. 21. 20:25
 4/9 A kérdező kommentje:

Miért érzem azt hogy ha mást írtam volna, akkor is lebutáznál?

A pénzt előteremtem ahogy tudom, NEM EZ VOLT A KÉRDÉS.

Emiatt nem tudom miért lennék buta!

Edzek és eszek is rendesen, de attól nem fog olyan lenni, csak évek alatt.

2013. okt. 21. 20:37
 5/9 _Jessy_ ***** válasza:

"Edzek és eszek is rendesen, de attól nem fog olyan lenni, csak évek alatt"

És karban is kell tartani, viszont megvan az a nagy előnye, hogy nem heges, nem kell tartani a sebfertőzéstől, kilökődéstől, attól, hogy csúnyább lesz, nem kelsz fel az altatásból, stb. Mindenképpen gondolkodj el rajta, mielőtt belevágsz. Egyébként hány éves vagy? Merthogy 25 alatt nem igazán érdemes ilyesmit csinálni. És még valami. Attól, hogy beraknak egy implantátumot, még ugyanúgy elhízhatsz, és gyanítom, hogy az azzal együtt még gyorsabban nő majd a jókora tank mögötted.

[link]

2013. okt. 22. 08:21
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ utolsó.

Van némi igazság abban amit írtál, de ha jó orvost választok akkor talán kevesebb esélye van annak hogy valami gebasz lesz.

21 éves vagyok, de gondolom beletelne egy kis időbe mire összegyűjtöm a pénzt a műtétre. Az egyetlen probléma hogy ha hízok, akkor nem csak hátsóra megy, hanem hasra leginkább és azt nem szeretném.

2013. okt. 22. 13:35
 7/9 anonim válasza:
En Del-Amerikaban elek (az orszag mindegy, mert itt szinte mindenhol ez van), es itt a 30 ev feletti nok 30-40%-anak mu feneke van.Undorito latvany, pedig pasi vagyok!Olyanok, mintha lovak lennenek, raadasul mindenkinek egyforma, csak van, aki nagyon tulzasba viszi, es oriasira csinaltatja.Szerintem gusztustalan, de te tudod...
2013. okt. 26. 18:19
 8/9 _Jessy_ ***** válasza:
Undorító, az igaz. De az agyatlan díszf.s.oknak ez jön be.
2013. okt. 26. 20:12
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem másnak szeretnék tetszeni, nem érdekel hogy tetszik-e a fiúknak vagy sem őszintén szólva. De azért köszi a választ. Jessy neked ez miért okoz ilyen nagy problémát? Nem a te testedről van szó, nem értem miért kell sértegetni. Ez nem jelenti azt hogy valaki hülye, hogy lehet a kettőt összevetni?:)
2013. okt. 27. 15:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!