Hogy viselkednél, ha megaddal kéne együtt élni?
Figyelt kérdés
Megférne két dudás egy csárdában, vagy....?
Lehetne az ember saját magára féltékeny?
2013. okt. 21. 13:09
11/14 anonim válasza:
Hát, heteróság ide vagy oda, leszopnám magam tutira!
12/14 anonim válasza:
Mi ez a feltételes mód, kedves kérdező? Megtaláltam a nagy Ő(nmagama)t, és még halál sem választhat el. :)
13/14 anonim válasza:
Mivel magam elég lusta, ezért kiabálnék vele, hogy pakoljon már el (helyettem), de úgyse tenné, csak visszapofázna. Beszólnánk egymásnak (poénosan), egy csomót nevetnénk (mert elég vidám ember vagyok), együtt mennénk suliba, és az osztálytársainkkal együtt hülyülnénk (imádják a fejemet :D )
Amúgy meg belőlem egy is bőven sok...
14/14 anonim válasza:
Nagyon jól érezném magamat egy olyan személlyel, aki mindenben pontosan ugyanolyan, mint én. Vele bármit meg tudnék beszélni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!