Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nagyon depresszíven érzem...

Nagyon depresszíven érzem magam, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

2 hónapos nyaralásom után, frissen, jó kedvel érkeztem. Úgy látszott környezetembe is minden megújult. Ismerôseim, már nem voltak annyira álbarátságok(Csak azért haverkodunk, hogy ne legyünk egyedül) a suliban. Párkapcsolatomban már a zavaró körülmények elmúltak. 2 régi osztálytársam is felkeresett. Tanulásba is belehúztam és egész jó tanulóvá válltam.

Egy héttel ezelôtt minden összeomlott: iskolai legalábbis egyik ismerôsöm egy project szerû munkában learatta az én babérjaimat(Szíveskedett adni filceket a sokat dolgozott rajzomhoz, ennyiért amikor ô is benne olt csapatba de mást nem csinâlt)

A párkapcsolatomban újra elô jöttek a zavaró körülmények.

Két régi ismerôsöm csak lelki szemetesládaként használt, azt azóta leráztak hogy nem érnek rá talizni sok tanulás miatt.

Kiderült hogy jó tanulónak se lenni könnyû és kezdek teljesen összeomlani a tennivalók súlya alatt.

Ezt muszáj volt kiírnom, eléggé egyedül vagyok ( Barátnômmel ritkán tudok találkozni)

16/f

Köszönöm a válaszokat!

2013. okt. 20. 20:42
 1/1 anonim ***** válasza:
Az élet már csak ilyen. Egyszer fent, egyszer lent. Amúgy általában így néz ki: Egyszer lent, meg még többször lent.
2013. okt. 20. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!