Nehezen tudok beszélgetni, pedig szeretnék. Hogy lehetne ezen változtatni?
Az miatt nem lazulsz el,hogy ezen kattogsz a helyetben,ha nem gondolnál rá akkor jönne magától.
Gátlásos lehetsz,próbáld ki,hogy bedobsz egy felest ilyen helyzet előtt,megered a nyelved egyből,utána már könnyebb lesz.
" Pár mondat után kifulladok " - Azért, mert erőlködsz. Ha erőlködnöd kell ahhoz, hogy beszélgess valakivel, akkor van egy belső feszültség benned, amelyet fel kell oldani azért, hogy gördülékenyen menjen a kommunikálás közted és mások között.
Mi a véleményed ?
Ugyanilyen problémám van/volt.
Egy ideig zökkenőmentesen ment a beszélgetés bárkivel, de egy idő után megfigyeltem, hogy olyan emberekkel sem tudok már hosszan beszélgetni, akik egyébként a szűkebb baráti köröm tagjai.
A probléma forrása nálam az volt, hogy túlságosan gátlásos lettem, és tudat alatt nem mertem témát feldobni, vagy beszélgetést kezdeményezni.
Ezt pedig úgy oldottam meg, hogy tudatosítottam magamban, hogy nyugodtan beszélgethetek akárkivel normálisan, mert senki sem fogja leharapni a fejemet.Próbáltam beszélgetés közben minél jobban lazítani, és elengedni a gátlásaimat.
Remélem tudtam segíteni :)
Nem alkohollal kívánom megoldani.
Egyetértek. Alapból ideges típus vagyok, de amikor meg nincs is feszültség bennem, akkor az van hogy csak nézek ki a fejemből üresen...
Köszi, én is igyekszem így felfogni.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!