Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egyetemisták! Veletek volt...

Egyetemisták! Veletek volt már ilyen? Tudom, hülye kérdés.

Figyelt kérdés
Mostanában egyre kevesebb kedvem van tanulni. Nem szoktam elhanyagolni a tanulást, mert fontos, viszont mostanában kicsit leeresztettem. Ilyen már évek óta nem volt. Lehet, hogy holnap úgy megyek be vizsgára, hogy semmit nem tanultam. Úgy érzem, túl kevés az öröm az életemben és túl sok a kötelesség.

#leeresztettem
2013. okt. 11. 15:22
 1/3 A kérdező kommentje:
Mindegy, ma hagyom az egészet. Rohadtul nincs most agyam hozzá. Majd holnap. Pató Pál úr. Ej rá érünk arra még.
2013. okt. 11. 15:29
 2/3 anonim ***** válasza:
persze hogy volt, pár nehéz vizsga után nekem sincs kedvem tanulni.
2013. okt. 11. 16:16
 3/3 anonim válasza:
tűzz ki magadnak valami kellemes élményt amit majd megteszel ha vége lesz a tanulásnak, pl. elmész sütizni, kirándulni, futni, stb. de csak akkor ha túlleszel rajta. néha megcserélheted a tanulási időt a jutalommal, ha már nagyon kivagy. néha hagyni kell ülepedni amit tanultál, ehhez valami tök mást kell csinálni. amúgy is a mozgás jót tesz ilyenkor.
2013. okt. 12. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!