Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nők, férfiak! Mit gondoltok...

Lilowada kérdése:

Nők, férfiak! Mit gondoltok azokról a nőkről, akik piros rúzst viselnek?

Figyelt kérdés

A berögzült általános vélekedés az, hogy az ilyen emberek biztos utcalányként keresik a kenyerüket. Ez szerintem egy elavult gondolkodást tükröz, aminek habár van alapja, de semmiképp se alkalmazható ez az elmélet a mai nőkre, akik mondjuk szeretik a piros rúzst a szájukon. Szerintem nem szabad általánosítani, és könnyelműen azt hangoztatni, hogy azok akik így sminkelik magukat csakis "rossz nők" lehetnek. Én szeretem, ha egy nőnek a szája szépen és igényesen ki van festve, azonkívül, nem fogok efféle külsőségekből ilyen messzemenő következtetéseket levonni, mivel valószínüleg nem ismerem a családi hátterét, az életét vagy a szokásait. Érdekelne a Ti véleményetek ezzel a témával kapcsolatban! Ti hogy látjátok ezt? Mit gondoltok azokról a nőkről akikkel az utcán találkoztok és pirosra van rúzsozva a szájuk?

23/N

2013. okt. 10. 18:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem egy pár éve kiment a divatból a piros. Az enyhe barnás-pirosas, természetesebb szint inkább hordják.
2013. okt. 13. 16:32
 12/12 anonim ***** válasza:

Egy rétegbe festve még nem ribis. 8-10 rétegbe már erősen bűzlik az estleges "másodállás".

Olyankor olyan gumiszerű lesz a szája az illetőnek, mert nem látszanak a szája természetes ráncai stb.

De egyetlenegy rétegbe még tök elegáns és kifinomult is lehet. Én is csak egy rétegbe festem a szám, és ha hiszitek, ha nem, mindig pirosra, és nem ribiznek le.

Irodába dolgozok, fúúú, de nagy ribi lehetek...

20/nő

2019. szept. 21. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!