Tippek első verekedéshez?
kérlek titeket a kérdésre vâlaszoljatok ! nem kérek kioktatàst,.h ez nem megoldàs stb.. !
szoval 165 cm vok 52 kg ..17 eves làny és bal kezed.
alapbol erős vagyok pl szaknderba nem nagyon volt aki legyőzött ..genetikailag is erősebb izmosabb fajt vagyok. a làny aki nagyon a.bögyömben van hasonlo magassàgu és sulyu viszont nem tűnik erösnek ..nem izmos és ő se verekedett.még soha... a történetet nem szeretném részletezni ...a lényeg h a csaj nem tudja.h kapni fog..amugy a cél az hogy annyira akarom megverni : H VÈGRE LEKOPJON A BARÂTOMROl... nagyon ideges.vagyok rà sokmindent megprobaltam màr h megoldjam ezt ..de a csaj egy.pioca nem lehrt mehszabadulni tolle... de mondom nem akarom reszletezn megvan rà az okom hidjétek el!!! szoval pàr tippet kérnék h mi lenne a hatàsos verekedés " forma".... amugy a.baràtom nem tud errol .. szoval csajok aki màr verekedett nagy sikerekkel azok irjanak! ja.és.irjatok védekezési formàkat is hogy.hogy lehet kikerulni egy egy ütést pofont vagy hogy belekapjon a hajamba. amugy nem cica.babàs verekedésre gondolok! koszonom előre is!!! 17L
Ha titokba akarod intézni, akkorhátrány a balkezesség, minden másban előny (tudom, én is balos vagyok).
Ha az orrát ütöd (orrnyereg), akkor pár mp-s előnyhöz jutsz, mert ilyenkor automatikusan könnyezik. Ha gyomorszájba vágod akár le is terítheted, de ez nem elegáns megoldás. Ja és ha sípcsonton rúgod, nem fog tudni rugdosódni.
Bár szerintem ezt a barátpdnal kellene intézni, elég furcsa, hogy nem koptatja le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!