Tippek első verekedéshez?
kérlek titeket a kérdésre vâlaszoljatok ! nem kérek kioktatàst,.h ez nem megoldàs stb.. !
szoval 165 cm vok 52 kg ..17 eves làny és bal kezed.
alapbol erős vagyok pl szaknderba nem nagyon volt aki legyőzött ..genetikailag is erősebb izmosabb fajt vagyok. a làny aki nagyon a.bögyömben van hasonlo magassàgu és sulyu viszont nem tűnik erösnek ..nem izmos és ő se verekedett.még soha... a történetet nem szeretném részletezni ...a lényeg h a csaj nem tudja.h kapni fog..amugy a cél az hogy annyira akarom megverni : H VÈGRE LEKOPJON A BARÂTOMROl... nagyon ideges.vagyok rà sokmindent megprobaltam màr h megoldjam ezt ..de a csaj egy.pioca nem lehrt mehszabadulni tolle... de mondom nem akarom reszletezn megvan rà az okom hidjétek el!!! szoval pàr tippet kérnék h mi lenne a hatàsos verekedés " forma".... amugy a.baràtom nem tud errol .. szoval csajok aki màr verekedett nagy sikerekkel azok irjanak! ja.és.irjatok védekezési formàkat is hogy.hogy lehet kikerulni egy egy ütést pofont vagy hogy belekapjon a hajamba. amugy nem cica.babàs verekedésre gondolok! koszonom előre is!!! 17L
Cigány vagy vagy csak egy buta, pics*s lány?
Sajnálnám magam, ha én lennék a barátod. Egyébként nevetségesen írsz 17 éves létedre. Nem is létezik olyan, hogy 'hidjétek el'... A többit már inkább nem is említem.
De nem csak lehurroglak, segítek azért. :)
Azért gondold meg, hogy hogyan ütsz, mert magadnak is sérülést okozhatsz. Ha azt szeretnéd, hogy vérezzen jobban, akkor az orrát üsd. Ha egy kicsit oldalról célzod meg, akkor az arca is lila lesz, nem csak az orra körül. Ha állon ütöd, akkor nem fog vérezni, hanem kiütheted azzal könnyedén. Csakhogy a saját kezedet is eltörheted, ha erősen állba vágod, úgyhogy ha oda akarsz ütni, akkor inkább tenyérrel csináld.
Egyébként ne azt csináld, hogy sunyin odamész, és csak úgy elkezded verni... Szólj neki, hogy készüljön, védje magát. Ha nem így teszed, akkor egy r*hadék vagy. Aljas és undorító dolog rátámadni valakire akkor, amikor nem számít rá, cigány szokás.
Azt kifelejtettem, hogy védekezni nem olyan egyszerű. Vagy elhajolsz vagy védekező pozíciót veszel fel. Nézz meg pár videót a YouTube-on, hogy egyáltalán hogy néz ez ki.
Amúgy majd írd már meg, hogy hogy sikerült ez a harc. :)
Hát rendben, én hiszek neked. :) Hajrá. :)
Amúgy ezen a kettőn kívül tényleg ne csinálj mást, kérlek. Elég lesz az orra és az állkapcsa. A többi testrész veszélyesebb, hogy maradandó kárt okozol neki, azzal pedig Te is megszívnád.
Ha belekap a hajadba, akkor ne a kezét fogd meg, meg ilyenek, hanem üsd meg a gyomorszáját vagy a veséjét, akkor majd elenged. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!