Hogyan találhatnék rá erre a nőre?
Egy képem van, meg egy semmitmondó név (kb. Mint a Kovács Katalin, tehát rengeteg van belőle). Van valami arcfelismerő a neten, amivel többet ki tudnék deríteni róla? A nevét hiába guglizom, ugyebár. Facebookon nem látszik semmi, és nem vesz fel ismerősnek, hiába jelölöm. (Nem ismerem személyesen).
Nem az a lényeg, mi ért kell, ezért hasznos válaszokért hálás lennék, a többit inkább ne. Köszi.
nem láttam sehol. egy ismerősöm ismerőse, de őrá nem hivatkozhatok. ez bonyolult, nem tudom kifejteni most.
tulajdonképpen csak a képét láttam facen, ennyi. fontos lenne, hogy ismerőse legyek, mert meg kéne tudnom róla pár dolgot. tényleg nem akarok hazudni, de nincs rá mód másképp.
nem írhatom meg neki, hogy láttalak itt vagy ott, mert azt se tudom, hol lakik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!