Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatnék rá erre a nőre?
Budapes Baja távolsági buszon pillantottam meg ma délután, amikor utaztam. Kb 25-26 éves lehet. Nem az a tipikus szép nő, de úgy megfogott, hogy elvesztettem az eszem, már takarnom kellett magam, úgy bámulgattam a buszon. Nagy tömeg volt, és ő állt Kalocsáig. Kb 3-4 méterre állt tőlem a buszon. Sajnos nem tudtam átadni a helyet neki, mert nem bírtam volna kimászni, mellettem meg egy srác ült.
Észrevettem, hogy oda-oda les hozzám, de semmi több.
Leszálltam Kalocsán, de ő biztos tovább ment Bajára, láttam. Szerelmet akarok neki vallani, barátnőmül akarom. Első látásra bele szerettem. Hogyan deríthetném ki, mi a neve?
Öööö.... azért szerelmet ne vallj, mert én konkrétan hülyének nézném a pasit, ha ismeretlenül szerelmet vall. Csak annyit, hogy szeretnéd jobban megismerni! (Ha valakibe CSAK a külseje alapján bele tudsz szeretni, az iszonyú felszínességre vall!).
Egyébként rádióműsorokban érdemes, illetve, ha vállalod névvel, arccal, akkor FB-on, az ilyesmit sokan megosztják. Sok sikert!
Köszönöm a válaszokat. Nyilván nem szerelem, csak képletesen írtam, hogy vallanék neki.
Annyira nőies volt, uram isten. A kisugárzása. Amúgy egy átlagos nő volt, de istenem. Annyira szépnek láttam. Nem tudok csak külső alapján felszínesen beleszeretni, csak fel vagyok pörögve. Nagyon megismerném.
Hétfőn és ha nem nyert, jövőhét pénteken is utazol ugyanazzal a busszal, ugyanannál az indulásnál, hátha rendszeresen akkor utazik. Hétfőn azért, mert talán minden nap ugyanakkor utazik, és akkor mire várnál, pénteken meg azért, hátha csak pénteken utazott azzal a járattal.
Csak ha sikerül is megtalálnod, ne rohand le, nagy csalódás lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!