Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Emiatt nem szeretik sokan a...

Emiatt nem szeretik sokan a focit?

Figyelt kérdés
Nagyon sok ismerősöm van, akik kifejezetten utálják a focit, és ennek hangot is adnak, sok esetben mindenféle trágár jelzővel illetik. Nos, én nem szeretem a kézilabdát, mégse mondom minden kézilabdázó férfi ismerősömnek, hogy ez a lányok sportja, hanem tisztelem őket, amiért életük egy részét ennek a sportágnak szentelik. Azokról az ismerőseimről, akik utálják a focit, tudom, hogy gyerekkorukban nagyon bénák voltak, nem szerettek beállni játszani, ha beálltak, akkor is csak kapuba. Ez lehet az utálatuknak az oka?
2013. okt. 5. 11:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
kb azóta nem nézem mióta egy színház az egész
2013. okt. 5. 13:36
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerintem unalmas.

Nem vagyok nagy sportember, a kosárlabdát, a lövészetet, és a billiárdot szeretem, ezeket űzöm is, és ennyi.

A foci tipikusan az a sport, amit szinte mindenkire ráerőltetnek az élete egyik szakaszában. Ez nálam eddig kimaradt, és örülök is neki.

Nem tud lekötni 22 ember 90 percen át tartó passzolgatása egy kicseszettül nagy pályán. Pár izgalmas perc miatt nem éri meg végignézni egy egész meccset. Youtube-on megnézegetem a "Highlight-okat", és ezzel nekem ki is fújt a dolog.

És nem, kiskoromban nem voltam béna. A kortársaimnak megfelelően tudtam játszani. Még most is megállom a helyem, de a többiekhez képest már "gyenge" vagyok. Ők nagy hangsúlyt fektettek a focira.

Jut eszembe: A tengót bírom! :) Azt nagyon élvezetes játszani.

15/f

2013. okt. 5. 14:42
 13/16 anonim ***** válasza:

Az első hozzászólásban említett műsor létezik!

Csak senkit sem érdekel. Vannak ilyenen építgetős vetélkedők. Régebben a discovery kis csatornáin mentek.

2013. okt. 5. 16:15
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ja, én vagyok az harmadjára is (aki a hosszút írta)

Az elég nagy butaság hogy "a nem túl intelligens emberek sportja".

Először is, akkor mi az? Ja, a torna, a kosárlabda, a tollaslabda? A sakkot aláírom.

A futballt a világon minden féle ember szereti. Még a tudósok, orvosok, tanárok, színészek stb. is. És a szakértők, edzők (most a komolyabbakról beszélek) nem éppen hülye emberek. Ezek gyakorlatilag olyan dolgokkal foglalkoznak a focin belül, ami egy átlagnézőnek (még nekem is) már túl magas sokszor. Egy valamit nem tudnak sokan (még azok se akik követik a focit, akár fanatikusok vagy bármi), hogy a legmagasabb szinten olyan taktikai harc megy, hogy már eleve elolvasva is egy külön világra nyílik rálátásunk, hogy melyik csapatnak, melyik játékosnak mi a dolga, hogy hogyan kell együtt működniük, valami elképesztően komoly felelőséggel a legmagasabb szinten, ahol egy apró hiba is végzetes. Legyen szó védekezésről, középpályás játékról, támadásról, és ezeknek az összekomponálásáról. És akkor még ott vannak a különféle stílusok, és emiatt eltérő taktikák is... Rengeteg oldal foglalkozik ezekkel.

Másrészt maguk a játékosok se hülyék, persze vannak intelligensebbek meg kevésbé intelligensebbek, de amiről az előbb írtam, a legmagasabb szinten milyen összetett a foci, a játékosok nagyon komoly munkát végeznek, és nem csak fizikálisan, de fejben is.

Nem a magyar fociból kell kiindulni...

2013. okt. 5. 18:13
 15/16 anonim ***** válasza:
66%
Én sem szeretem a focit, mert baromi unalmas, lődörögnek a pályán percekig, aztán valamelyik eldobja magát, kínok között fetreng 2 percet, aztán megy tovább a lődörgés, 10-15 perceket kell várni egy-egy szebb megmozdulásra, gól meg van, h a 90 perc alatt nem is esik! A szurkolók állatok, a játékosok/bírók könnyen megvesztegethetők, egy rossz színjáték az egész. Mégis annyira propagálják ezt a szart, annyi pénzt ôlnek bele, h az tényleg felháborító! Ezért lehet ennyire lelkesen utálni a focit!
2013. okt. 5. 19:10
 16/16 anonim ***** válasza:

Mert megjátszott az egész!

Hányszor van, hogy épp hogy elmennek mellette, és a földre dobja magát a focista, mintha minimum a belét taposták volna ki!

Lassításokon mindig látszik a hazugság!

És az emberek utálják a megjátszott hauzgságokat! Annak ott a Jersey Shore!

2013. okt. 7. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!