Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti is voltatok már úgy, hogy...

Ti is voltatok már úgy, hogy nem jegyeztétek meg valakinek az arcát, akivel találkoztatok?

Figyelt kérdés
Úgy értem ha pár pillanatra láttátok v. csak köszöntetek egymásnak valahol és utána nem ismertétek fel, ha újra találkoztatok vele. Mert velem már előfordult és tök ciki volt, hogy rám köszönt én meg nem fogadtam. Aztán meg kinevetett meg kibeszélt a haverjaival.
2013. okt. 4. 21:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

nem.

nagyon jó az arcmemóriám.

viszont volt velem is kellemetlen helyzet.

20as éveim elején többször hallottam vissza,hogy milyen bunkó lettem,hogy nem köszönök vissza-ennek meg annak.

aztán más okokból is kifolyólag elmentem szemészetre és kiderült -2es a szemem,nem jól látok távolra,szürkületben meg annyira se,akkor voltak ezek a fel nem ismerések.

2013. okt. 5. 04:38
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon rossz az arcmemóriám, hónapokba tellett amíg felismertem az osztálytársaimat. :D
2013. okt. 5. 11:24
 13/13 anonim ***** válasza:
En szörnyen utálom ezt. Főleg munkahelyen gaz, amikor valakinek 10x meg kell kérdeznem a nevet mire végre társítani tudom az archoz. De ha pl felveszi a munkavédelmi sisakot akkor mar megint bajban vagyok akkor is ha előtte mar megismertem sisak nélkül. Ha meg nem a saját közegében van akkor aztán pláne nem ismerem fel. De megnyugtató h vannak rajtam kívül más ilyen defektesek is. : D
2013. okt. 6. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!