Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? Megint kezdődik...

Mit tehetnék? Megint kezdődik hogy öngyilkos akarok lenni és félek hogy megteszem.

Figyelt kérdés

Már 4 éve tart az hogy pár hónapig tök jól vagyok aztán mint a villámcsapás kezdődik minden elölről,rosszúl vagyok mármint lelkileg,egyre erösödő halálvágyam van aztán meg addig fajul a dolog hogy megis próbálom magam ölni(nem figyelemfelkeltés céljából) és már voltam ez miatt másfél hónapot korházban és nagyon rossz volt :( kiakarok ebből az ördögi körből kerülni de nem tudom,az orvos szerint bordenline-ban szenvedek,gyógyszert nem szedek és orvoshoz se járok,se pénzem se időm nincsen!a legkisebb kudarcon is olykor kiborulok és mégjobban feléled bennem a halálvágy :( pedig van egy szerető párom akivel eggyütt élek,mondjuk most munkám nincsen de csak találok valamit.

De nem szeretnék kérni azokból a válaszokból hogy hülye vagyok és stb mert segitséget szeretnék kérni nem pedig kritikát....

20/L

2013. okt. 3. 10:45
1 2
 11/11 anonim válasza:

Nekem is hasonló problémám van.. a gondolat, amely kísért..

Csak nekem 3 éve tart, és sokkal fiatalabb vagyok.. Nekem az egész ott kezdődött, hogy olyat tettem amit nem akartam.. eléggé negatív dolog.. onnantól kezdve haragszom magamra.. és próbálok megváltozni, de nem megy.. Szerintem lehetséges, te is még évekkel ezelőtt, valami olyan trauma, sokkhatás ért, amiért magadat hibáztatod, és nem tudsz megbocsátani magadnak.. és mikor tegyük fel "boldog" vagy, akkor is, már öntudatból szeretnéd.. ezt kell megbocsátanod magadnak.. és szerintem a gyógyszer a legrosszabb megoldás..ha ez segített, és további kérdésed van, vagy csak beszélni akarsz, nyugodtan írj!

2014. febr. 18. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!