11/21 anonim válasza:
Szívem szerint The Last Of Us-t és GTA5-öt és Hatsune Miku nedronoidot kérnék az új gitárom mellé, de szerintem inkább ruhát kérek csak. Nem állunk úgy anyagilag, azt meg így is úgyis kell venni. Így legalább anyuméknak könnyebb.
12/21 anonim válasza:
Én azt szeretném, hogy végre kimaradjanak a "kötelező körök" amiket utálok...végre úgy tölteni a karácsonyt, ahogy én szeretném, és nem azokkal akikkel egyébként nem találkoznék. Még ilyenkor is megfelelni az elvárásoknak...szóval én nem várom a karácsonyt, akármilyen furcsán is hangzik. De biztosan vannak mások is, akiknek ez a szívük vágya. Egy kis csönd, egy kis nyugalom. A tárgyi dolgok - akármilyen szépek és drágák - semmit nem pótolnak. Amikor 16 voltam ezt egy buta frázisnak tartottam. Na, azután az élet megtanított átértékelni a dolgokat.
14/21 szax válasza:
hogy csak most az egyszer a jezuska fizesse be a csekkjeimet... a tobbit tudom!!!!!
16/21 anonim válasza:
különleges dísznövényt a most alakuló kertembe, vagy facsemetét, ami aztán az ajándékozóra emlékeztet.
19/21 Evus1999 válasza:
Én egy Harry Potter könyvet akarok.
20/21 A kérdező kommentje:
Én először is nyugodt és békés karácsonyt! :) Amúgy ruhákat,sminkeket,könyvet meg egy fitbool labdát!
2013. okt. 19. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!