Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A Maximilián névről mit...

A Maximilián névről mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Max ("e"-vel ejtve), mint becenévről mi a véleményetek?Szerintetek mindkettő szép név?

2013. szept. 23. 23:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Tipikusan az a név amiatt cikizni fogják a suliban.
2013. szept. 24. 10:07
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem valamiért,egy újgazdag,sznob,elkényeztetett srác ugrik be róla.
2013. szept. 24. 14:02
 13/20 anonim ***** válasza:
52%

Nekem sem Magyarországon sem külföldön nem tetszik ez a név.

Őszintén szólva cigányos. Olyan mint a Kevin. Én sem szokványos nevet szeretnék adni a gyerekeimnek de a Maximilián szörnyű. Inkább a Milán.

2013. szept. 24. 14:52
 14/20 A kérdező kommentje:

Érdekes volt olvasni a véleményeket.Főleg, hogy 12-ből 12-en mondtátok, hogy szerintetek gáz ez a név, illetve, hogy nem tetszik.20 év alatt csak azt hallottam bemutatkozáskor, hogy "jaj milyen szép neved van", kíváncsi voltam, hogy mit mondanak, ha nem a szemembe kell mondani.Ezek szerint ennyien kamuztak nekem, vagy pont kifogtalak titeket?

Pár ember hozzászólására reagálva:

6-os: Egyáltalán nem akartak anyámék különlegesnek nevelni.Egyszerűen csak túl gyakori a vezetéknevem, és ezért adtak egy nem túl gyakori keresztnevet.

11-es: igen kiskoromban havonta egyszer mindig megkaptam a "kindermaxiking"-et, vagy "taximaxi"-t.De ahogy mindenki kezd felnőni, kissé gyerekessé vált a nevével cikizni a másikat.Viszont ez talán az egyetlen dolog amire a legjobban ki tudok akadni még ma is, ha valaki a nevemmel szórakozik (évente ez is előfordul egy-két alkalommal).

2013. szept. 25. 15:46
 15/20 anonim ***** válasza:
34%

Nekem tetszik a név és nem tudom minek kell ezt a témát ennyire felfújni.

Az egyik legkomikusabb dolog az, amikor valakinek a nevével bíbelődnek egyesek.

Akár rafinált név, akár hétköznapias név- mit számít végső soron ? Egyesek tényleg oda jutottak, hogy ezen akadnak fenn ? . . .

Max, te pedig ha megvagy elégedve a neveddel, akkor felesleges ilyen közvélemény kutatásokat tenned az interneten. Én is szeretem a nevemet, éppen ezért nem rakok fel olyan kérdést, hogy " Az X névről mit gondoltok ? " , mert ezen az oldalon amúgy azt hiszem már számos különböző névre vonatkozóan láttam ilyen kérdést kiírva, és kivétel nélkül mindegyik kérdésnél volt olyan válaszoló, aki negatívumot írt. Nem is lehetne másképp, elvégre ez az internet.

Ugyanez érvényes a többi random kérdésre is, például “ Nektek bejönnek a vörös hajú nők/ a borostás pasik/ a körte alakú test/ a felzselézett haj ? “ – És ha a válaszok alapján “ kiderül “ , hogy senkinek sem tetszenek a vörös hajú nők, a borostás pasik, a körte alakú testűek és a felzselézett hajúak. Persze ez a valóságban nem igaz, de torzítás szempontjából az internet csodákra képes.

2013. okt. 28. 20:56
 16/20 anonim ***** válasza:
nekem tetszik, így hívják a barátomat is.
2013. okt. 28. 21:23
 17/20 anonim ***** válasza:
Az öcsémet így hívják, nekem nagyon tetszik, a gyerekekmnek szeretném is majd adni. Igaz, mi nem is vagyunk magyar állampolgárok.
2013. okt. 28. 22:35
 18/20 A kérdező kommentje:
15-ös: egyáltalán nem fújtam fel a témát, csak egy mini közvélemény-kutatást csináltam, szerintem nem olyan nagy ügy. Csak kíváncsi voltam a véleményekre, amikből nyilván nem azt fogom levonni, hogy senkinek sem tetszik a nevem, és nem is dőltem a kardomba emiatt. Viszont akkor is érdekes (szerintem), hogy az első 12 emberből egynek sem tetszett.Most meg 3-ból 3 adott pozitív visszajelzést.
2013. okt. 28. 23:49
 19/20 anonim ***** válasza:
Úgy látom, hogy miután leírtad, hogy te lennél az, akit így neveztek el, kussban maradtak az utálkozók. Nos, akkor is borzalmas név.
2013. okt. 29. 08:12
 20/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem rád értettem, hogy felfújtad, hanem a válaszolók többségére.
2013. okt. 29. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!