Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen az élet Svájcban, és...

Milyen az élet Svájcban, és Írországban?

Figyelt kérdés

Egy-két évre ki szeretnék költözni az említett két országba, és kíváncsi lennék, hogy mire számíthatok. (És milyenek arrafelé az emberek?)

Svájcban Grindelwald környékén szeretnék lakni, Írországban pedig valamelyik Gaeltacht régióban.

Van esetleg valakinek személyes tapasztalata?

2013. szept. 23. 11:35
 1/6 anonim ***** válasza:
57%
Írországban sokkal jobb a fizetés, és nagyon szép hely!
2013. szept. 23. 18:21
 2/6 anonim válasza:
Svájcban a legmagasabbak Európában a fizetések... Nagyon szép ország, érdemes kijönni. A nyelvet nehéz megérteni, de némettel boldogulsz majd.
2013. szept. 24. 15:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Svájcban nagy részben hogyan oldják meg a fűtést? :) Vonz az ország, egy kicsit viszont fázós vagyok :-P
2013. szept. 25. 17:14
 4/6 anonim válasza:
Én Svájcban élek egy éve lassan. Svajci németet egy év alatt már majdnem mindent értek. Annyira nem nehéz. Ja és a fűtést nálunk fával meg olajkazánnal oldják meg.
2013. szept. 25. 21:52
 5/6 anonim válasza:
Én kint éltem Svájcban,és Grindelwaldban voltam párszor,mert nem volt annyira messze tőlem. Grindelwaldtól nem messze van pl Interlaken, oda is érdemes elmenni,mert egy nagyon jó város, igaz tele van turistával, de nagyon szép város:) Összességében csak pozitív dolgokat tudnék elmondani Svájcról,mert gyönyörű,tiszta ország, és a fizetés pedig ..:) jóval több,mint itthon, az árak magasak, de még így is könnyen félre lehet tenni a fizetésből,ami itthoni viszonylatban tényleg magas. A német nyelvtudás elég fontos, a svájci német nem igazán érthető, bár könnyen ragad az is az emberre:)
2013. dec. 23. 00:26
 6/6 anonim válasza:
Svájc a nyerő!itt élek, családom van, boldog vagyok:) neked is tetszene szerinrem, itt nyugalom van, béke:) csak az itteni magyarokkal kell vigyázni mert kötözködős kígyó a legtöbb....
2014. okt. 5. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!