Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a zsidóságról?

Mit gondoltok a zsidóságról?

Figyelt kérdés
Csak érdekel, hogy mennyire rasszista a mai világ.

2013. szept. 20. 08:50
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
64%

Egyszer sem.

Az én nagyapám elesett a háborúban.

mondjuk éppen szökni próbáló zsidók ölték meg ! Nekem is jár akkor évi 10.000.000ft a zsidóktól ?

2013. szept. 20. 09:13
 12/31 anonim ***** válasza:
94%
Szeretem a zsidókat. De ez is olyan h itt is vannak normálisak meg nem igazán azok de nem lehet általánosítani. Meg azok a parlamenti tagok akik húsz éve lopják a pénzt pl nem zsidók ugyebár....
2013. szept. 20. 09:18
 13/31 pagratan ***** válasza:
95%
Nekem csak a cionistákkal van bajom. Sajnos az átlag zsidó emberek is a felsőbb cionista körök ténykedései miatt szívnak. Izrael meg egy az egyben terrorista állam. Ahogy előttem írták nagyon jól megélnek a holokauszt bizniszből, ügyes ám koránt sem tisztességes módon. Persze, ha valaki ezt szóvá teszi egyből előkerül ama pakliból a náci kártya.
2013. szept. 20. 09:23
 14/31 anonim ***** válasza:
82%
parlament 30% zsidó.
2013. szept. 20. 09:25
 15/31 anonim ***** válasza:
48%

Mit értesz rasszizmus alatt? "Csak" azért, mert zsidó, vagy cigány nem kell senkit bántani személy szerint! A zsidók is rasszisták! Abszolúte megkülönböztetik önmagukat a többi embertől!

Aztat mondja a zsidó ember, hogy: "Minden ember egyforma...", "A zsidó a kiválasztott nép..."! Akkor most egyforma, vagy kiválasztott???

Nem! Nem tartják egyformának magukat!

Őket kárpótolni kell nemzedékeken keresztül, de tegyünk úgy, mintha nem adnánk! Adjunk, de tudatosítani szeretnék bennünk, hogy ez kutya kötelességünk, mert ez nekik jár, de egyformák vagyunk közben!

Tehát, csak akkor vagyunk egyformák, ha elfogadjuk, hogy kiválasztott, elfogadjuk az összes vallásukat, és adunk nekik, mert zsidók, aztán azt mondjuk, hogy egyformák vagyunk!

Miért tartózkodsz eleinte minden kutyától, ha tudod, hogy nagyon sok kutya nem harap! Ugye, nagyon könnyű a válasz! Azért tartózkodunk a cigányoktól, mert kirabolnak fizikailag, akár fizikailag is, azért tartózkodunk a zsidóktól, mert kirabolnak, akár mentálisan is, ha nem adod oda magadtól...

2013. szept. 20. 09:45
 16/31 anonim ***** válasza:
58%

Nem vagyok rasszista, de:

Utálom az ingyenélőket. Ha barna, ha nem barna. Ha ilyen a vallása, ha olyan. Nem a bőrszínnel, vagy a hovatartozással van baj, hanem ismétlem, az ingyen éléssel, az élősködéssel. Olyanok sokan mint a paraziták. Más kárán jutnak előrébb, és ez az ami sokukat undorítóvá, méltatlanná tesz.

Holokauszt?

Az én háborúban meghalt felmenőim miért nem voltak emberek? Az én földönfutóvá tett rokonaim miért nem fontosak? Ez nem azért kérdés mert szeretnék én is kártérítést kapni, hanem azért, mert szerintem jogosan nem jár nekem sem.

Annak idején háború volt, és pont. Ezen változtatni nem lehet. Az akkori hatalom megkövetelt dolgokat, elindított eseményeket, amiken változtatni szintén nem lehet.

Az akkor volt, most meg most van,és ezt tudomásul kellene venni.

Nem fizethetünk valamiért, amihez közünk nem volt. Vagy ha már jajj szegényezünk, meg mennyi trauma, akkor a magyar károsultakat is vegyék elő.

Egyenlő bánásmód? Belegondoltak már ebbe azok akik akár a betelefonálós feljelentgetős dolgot kitalálták, hogy nem csak egyféleképpen lehetne jelzéseket adni?

Még nem tettem meg, de tervezem, és ha gondoljátok csatlakozzatok.

Betelefonálunk sokan, hogy egyenlő bánásmódot nem tapasztaltam,

- hiszen nekem fizetnem kell a tankönyvért

- fizetnem kell a rezsimet

- nem kapok segélyt, se semmilyen támogatáset.

- nem kártalanították a nagyszüleimet,

- nem hivatkozhatok semmire, amikor a kisebbség engem szemel ki.

Majd akkor hiszek újra Magyarországba, ha ezeket a bejelentéseket is ki fogják vizsgálni. Ha egyenlően bánunk mindenkivel, akkor az miért átlagban egyenlő csak. Nekik jogaik, nekünk kötelességeink vannak csupán. Hozzáteszem a kötelességeinket ha megtesszük , lassan nem elég másra, mint hogy az ő jogaiknak érvényt szerezzünk, mert erre megy.

Jó lenne ha nem rasszizmust csinálnánk ezekből a fontos kérdésekből, hanem nevén neveznénk a dolgokat.

Aki itt él, arra ugyanaz a törvény vonatkozzon.

2013. szept. 20. 10:28
 17/31 A kérdező kommentje:

Úúú, nektek aztán megvan a véleményetek...

De, azt elmondom, hogy a zsidók egy része olyan, mint ahogy ti leírjátok. Nekem pl. sok zsidó barátom-barátnőm van.

2013. szept. 20. 10:31
 18/31 anonim ***** válasza:
65%

Persze hogy elszeparálják magukat. Én sem közösködnék olyanokkal akik szerint én vagyok az ördög és a világ tönkretétele a célom csak azért mert x vallásom van vagy Y népcsoporthoz tartozom.

Én meleg vagyok és eszem ágában sincs homofóbokkal spanolni. Erre jöhetnének a homofóbok hogy "hogy fenn hordja az orrát ez a kis b#zirongy, nem pacsizik le velünk". Ez a zsidózás is ilyen.

Pont ugyan ezt csinálják a homofóbok minden évben a pride alkalmával. "Ezeket bezzeg kordonnal védi a rendőrség" "Miattuk megbénult a fél város" "A gyerekem meleggé fog válni ha meglátja őket, vagy cigánnyá ha már meleg"

A magyar mindig utálja azt aki kiáll azért amiben hisz vagy amihez joga van, mert ő erre nem volt képes mikor problémája volt vagy van. A saját kudarcából adódó frusztrációját rávetíti másra.

Akik itt válaszolók többsége egy buta segg és semmi empátia nincs bennük. Hogy lehet összehasonlítani azt hogy a dédnagypapád harcolt a hazája nevében és megölték azzal, hogy a zsidót embert módszeresen levadászták csak azért mert zsidó és az alsóbbrendű dolog.

Most akkor lehet azt mondani hogy "bocs zsidók, a németek adminisztrációs hibát vétettek. Mégsem vagytok alsóbbrendű nép, nem kellett volna titeket terrorizálni és módszeresen irtani. upsz" vagy "Bocs zsidók hogy mi magyarok is ugyanúgy ellenetek fordultunk a második világháború idején csak azért mert egy fazon aszonta hogy ti rosszak vagytok és mi minden cécó nélkül elhittük"

Vagy lehet kártérítést fizetni az áldozatoknak és a rokonaiknak akik bebizonyítják hogy maradandó lelki sérülést szenvedtek el, vagy egy drága és beszédes emlékművel kifejezni hogy tényleg úgy gondoljuk ahogy.

Az hogy az országot arra alkalmatlan emberek irányítják és az összeomlás szélén állunk, nem mentesít az alól hogy felelősséget vállaljunk a múltunkért.

Én tökre megértem ha Izrael felfegyverzi és védi magát mindenféle támadástól. Még jó hogy tanultak ennyit a holokausztból. Az első holokauszt nem az ő ostobaságuk, de ha hagyják még egyszer megtörténni az már igen.

És ilyen indulatok mellett nem csodálkoznék ha még egyszer nekik esne valamelyik kisebbségi komplexusos majom.

2013. szept. 20. 12:54
 19/31 Mirk ***** válasza:
100%

Azt gondolom, hogy amíg az emberek úgy gondolkodnak, hogy zsidó, cigány, európai, vagy afrikai és nem úgy, hogy ember, addig reménytelen a helyzetünk.

Mit gondolok a zsidókról? Semmit. Miért kéne bármit is gondolnom róluk?

2013. szept. 20. 13:34
 20/31 anonim ***** válasza:

"Azt gondolom, hogy amíg az emberek úgy gondolkodnak, hogy zsidó, cigány, európai, vagy afrikai és nem úgy, hogy ember, addig reménytelen a helyzetünk. "

Ez nem igaz! Az emberek nem gondolkodnak így! Az emberek általában nem bőrszínt, nem vallást, hanem helyzetet gyűlölnek.

Nem az emberek, hanem a politika szítja a tüzet.

Addig, amíg az én fizetésemből levont adóból etetnek sok semmire kellőt, legyen az fehér, fekete, vagy akár kék, igen, dühös leszek. Én megdöglök annyit dolgozok, az meg csak lesi a postást. Vagy a segélyt, vagy a kártérítést. Én nem tudok megvenni esetleg egy tisztességes minőségű ételt a gyerekemnek, csak az olcsóbbat, Ő meg a olyan dagadt a pereputtyával együtt, hogy majd kipukkad. Ez a dühítő. Az élősködés, nem a bőrszín vagy a hovatartozás.

A magyarba is megvetem a semmittevőt, de a magyar pont azt kapja ezért a viselkedéséért amit érdemel. Semmit!

Tehát újra csak azt tudom mondani, hogy nem rasszizmusról van szó, hanem egy tűrhetetlen állapotról, amiben mi vagyunk egyenlőre a vesztesek.

A szóban forgó emberek pedig, akiknek nincs kötelességük, csak joguk, a győztesek. Kivételesen jó helyzetben élnek a nyakunkon, a mi országunkban.

2013. szept. 20. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!