A rasszistákról mit gondoltok?
Megértelek. Bár nekem a zsidókkal nincs bajom, a másik réteggel annál több. Épp tegnap rabolt ki két barnabőrű nő.
2013. szept. 8. 11:38
Mindenki az.
Magyarok, cigányok, zsidók(hajaj), osztrákok stb.
2013. szept. 8. 11:41
3/14 A kérdező kommentje:
A zsidókat , azért gyűlölöm mert elfoglalják magyarországot ott van a fidesz pld. A cigányok lopnak csalnak hazudnak ha fejbe lőhetném őket már megtetettem volna
Zsidókkal csak azért volt baja régen mindenkinek, mert értettek nagyon az üzlethez és betegre keresték magukat. Meg megvásárolták a sókereskedés jogát is. Ma meg már csak ilyen hagyomány szinten utálja őket sok mindenki. A cigányokat én sem igazán csípem. Összesen kettő darabot ismerek, aki a körülményekhez viszonyítva jófej. Amúgy meg a többivel (néger, ázsiai, román, stb...) nem igazán van bajom. A f**szfejség nem bőrszín vagy nemzetiség útján alakul ki, hanem személyfüggő.
2013. szept. 8. 11:43
Pont így érzek én is kedves kérdező!
2013. szept. 8. 11:56
6/14 A kérdező kommentje:
mindkét embercsoporttal van bajom, nem is kevés.
az utóbbival többször meggyűlt a bajom, az elsőről meg szimplán meg van a véleményem ami a következő: jó lenne, ha mindenki a saját portáján sepregetne...mert érdekes, hogy mi magyarok vagyunk gyilkos népnek kikiálltva, mindig mi vagyok a rasszisták, az antiszemiták, de kérdem én: ők mit csinálnak a palesztinokkal?-ja, az nem tartozik senkire, azt nem sérelmezi senki, sőt....
2013. szept. 8. 12:13
Nem tudom. De hogy a cigányokat utálom, abban biztos vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az ember színe fehér!
2013. szept. 8. 13:58
Azzal nincs baj, ha megvan a véleményed az adott népcsoportokról, azzal viszont van, ha már te is "rasszistaként" cetlized fel magad.
Vagy egy rendkívül fogyatékos 30-as, 40-es lehetsz, vagy egy csökött agyú tinédzser.
2013. szept. 8. 14:44
Az a baj hogy csak a fehéreket bélyegzik meg rasszista jelzővel, a feketéket pl sosem. Erről készült egy amerikai tanulmány hogy a feketék általi rasszizmus a fehérek felé sokkal magasabb mint amit a fehérek követnek el a feketék irányába csak erről nem szabad beszélni.
2013. szept. 8. 16:34
Kapcsolódó kérdések: