A rasszistákról mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Utálom a zsidókat és a cigányokat!!!!!!2013. szept. 8. 11:31
11/14 anonim válasza:
Húha... Remélem nem vetnek meg, de cigány vagyok. Igen, van miért utálni őket, illetve minket, amit TELJESEN megértek. Az én szüleim normális körülmények között élnek, de nem csodálkoznak, ahogy én se, hogy ő róluk is negatív véleményt írnak le, azért mert ő cigány, hiába is vagyunk elmagyarosodva. Tehát igen, a normális cigányok is utálják az olyanokat, akik lopnak, csalnak, hazudnak, mivel nem csoda, hogy a polgárok ilyen véleményen vannak rólunk. :-)
Nem fogom hangsúlyozni, hogy vannak rendesek is mind két népcsoportból, főleg cigányból, mivel abból tényleg túl kevés van ahhoz, hogy elmondhassuk.
13/14 anonim válasza:
Alapból elítélem a rasszistákat.Mégis ki képes arra hogy meglásson egy embert és rögtön betudja rossznak?Ilyen nem létezik.A rasszista utálhat éppen engem is a fehér bőröm miatt holott azt se tudja milyen vagyok.Tehát röviden:UNDORÍTÓ.
14/14 A kérdező kommentje:
Ez van ...nem tudok mitcsinálni mindenkinek vannak nézetei hát nekem ezek és felválalom még ha bajom is lesz belőle!!!
2013. szept. 9. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!