Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti nem érzitek azt, hogy más...

Ti nem érzitek azt, hogy más ország jobban húz, mint Magyarország?

Figyelt kérdés

Most nem csak gazdasági szempontra gondolok, hanem arra, hogy egyszerűen jobban tetszenek az emberek, a levegő, a hangulat, a környezet, stb. más országban, mint Magyarországon.

Nekem van több ilyen ország is, ahol 100x szívesebben élnék, mint Magyarországon.

2013. szept. 20. 08:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

____adtam tíz évet ennek az országnak____

segélyen nehéz is előre lépni.

Ne azt kérdezd, a haza mit tehet érted, hanem hogy te mit tehetsz a hazáért

2013. szept. 20. 09:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Én voltam már több hónapot Ausztriában, nagyon jó volt.. Voltam Németországban is, ott még jobb volt.. ha lesz elég pénzem hozzá, megalapoztam mindent én szeretnék kiköltözni véglegesen Németországban.. A rokonok közül, sokan vannak kinn ott is, másfelé is külföldön, tanulnak, dolgoznak és nagyon jól érzik magukat, arról nem is beszélve mennyire tudják támogatni anygailag az itthon maradt nagyszülőket szülőket.. Szeretem Magyarországot, de egy értelmes fiatalnak,ma sokkal több lehetősége van kinn.. Lehet ez pár év múlva nem így lesz, ezt még nem lehet tudni.. Lehet árulónak tekintenek rám, de én azért tanultam ennyit,azért törtettem mindig, hogy jól élhessek, hogy megtudjam tenni azt, hogy bátran vállalok családot, hogy támogatom az idős szüleimet, szeretnék boldog lenni és kihasználni azt, ami még bennem van.. Tudom, hogy sokan ezt itthon is megtehetik, tényleg gratulálok nekik, sajnos én úgy tűnik annyira ügyes azért nem voltam, hogy mindezt megtehessem itthon..Szeretem a gulyást, a töltött káposztát, a Horotbágyot, még Budapestet is, a kultúránkat, a nevezetességeket, de biztonságban, szabadon élni, látni, hogy a családom minden tagja boldog ezeknél sokkal többet jelent..
2013. szept. 20. 10:28
 13/14 anonim ***** válasza:

_____Tudom, hogy sokan ezt itthon is megtehetik, tényleg gratulálok nekik, sajnos én úgy tűnik annyira ügyes azért nem voltam______

Végre valaki beismeri!

Sokan azt mondják hogy olyan baromi okos vagyok ezért megyek ki külföldre dolgozni.

2013. szept. 21. 07:53
 14/14 anonim ***** válasza:
Mert ha valaki olyan nagyon okos a Magyarországon milliomos lesz.
2013. szept. 21. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!