Most ez mi? Nem értem az egészet, mit tegyek?
Figyelt kérdés
a hétvégi buiban volt egy fiú. egész éjszakát együtt töltöttük. csókolóztunk, táncoltunk. most úgy érzem hogy kihasznált. lemondja a talit, újabb időpontot nem tud mondani..2 nap múlva véletlenül összefutottunk. puszi puszi. de hogy rohan megy a busz.. majd beszélünk és ír. nem ír pedig fent van. írjak vagy mit csináljak már nem tudom!!? kicsit bele szerettem! :((2013. szept. 18. 18:16
1/6 anonim válasza:
Valószínűleg nem voltál eddig túl sok házibuliban. Ilyenkor az emberek nagyon sokszor összejönnek valakivel csak a buli idejére, hogy legyen valaki, akivel tudnak smárolgatni, dumálni vagy dugni. Nem mondom, hogy ez olyan nagyon erkölcsös lenne, de hát istenem...
2/6 A kérdező kommentje:
ez tök jó. amúgy nem voltam még sokszor... de nem értem akkor miért mondta hogy találkozni akar velem, meg írogatott szíveket. meg hogy "csoda vagy" -.- egy éjszakáig biztos.
2013. szept. 18. 18:36
3/6 anonim válasza:
Miért használt ki?
nem volt jó az az éjszaka? Nem esett jó akkor amit mondott?
Ez ennyi volt, ott akkor vége is lett. Nem kell túlbonyolítani, senki nem használt ki senkit, senki nem tartozik magyarázattal senkinek.
4/6 A kérdező kommentje:
jól van,igazad van..:(
2013. szept. 18. 18:46
5/6 Kései Sirató válasza:
Ha lefeküdtél vele, akkor kihasznált, nagyonis kihasznált. Ha nem adod oda magad elsőre, akkor jobban jársz, sokkal jobb szexuális életet élni olyan személlyel, aki a barátod, akivel együtt jársz, aki szerelmes beléd, akire lehet számítani.
Ha mindig egy éjszakás kalandjaid vannak csak, akkor gyorsan kiégsz, nem leszel boldog.
6/6 A kérdező kommentje:
Hál'isten nem feküdtem le vele..az kéne még
2013. szept. 19. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!