Ennek a klipnek most tényleg az a tanulsága, amire gondolok?
Bocsi, ha nem témába illő a kérdésem, de hirtelen muszáj valakivel megbeszélnem, és gondoltam, ide több válasz érkezik, mint a Szórakozás kategóriába.
A klip:
http://www.youtube.com/watch?v=IcrbM1l_BoI
Egy tanyabulin hallottam először, tök jót táncoltam rá amúgy, tudom, hogy ezek ilyen pár hónapos slágerek. Szóval pont nem érdekelt az erkölcsi mondanivaló 2 hányás között. :D
Ahogy értelmezem: Van 2 lány (gondolom, tesók), akik láthatóan rosszul érzik magukat a városban/faluban, ami tele van csúnya emberekkel. Aztán a csaj egy szép reggelen fogja magát, random lóra pattan (a kicsit otthon hagyva), és estére oda is ér a... valahova. Ahol is mki gyönyörű, divatos, menő, na meg persze van olyan fura tetkója... És tádám, a csaj máris jobban érzi magát, partizik egy jót, miközben a kiestesója otthon alszik a ronda, unszimpatikus emberekkel teli városban.
Ez most mi???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!