Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A barátomat állandóan cigányok...

A barátomat állandóan cigányok támadják meg. Miért?

Figyelt kérdés
Ma például meg akarta késelni egy. Szerencsére tud verekedni, de nem értem miért szúrják ki állandóan.. Múltkor is sebes kézzel jött elém a sulihoz, mert útközben megpróbálták kirabolni. Nagyon elegem van, aggódom érte. Egyébként 19 éves, tetovált, sötéten öltözik. Ez ennyire kompromittáló?
2013. szept. 11. 15:27
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
Vagy provokatív vagy áldozattípus. Látatlanban nem tudjuk megmondani...
2013. szept. 11. 15:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem kompromittáló, csak általában a rockerek öltöznek így. A cigányok nagy része meg azt hiszi, hogy a rockerek mind rasszisták, neonácik, stb. Általában nem is kell különösebb ok nekik, hogy belekössenek az emberbe, de ez szerintem fokozza a veszélyét, mert ez egy jó okot ad nekik, hogy miért kötekedjenek.
2013. szept. 11. 15:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Talán inkább irritáló.

A gárdásokat, esetleg skinheadeket stb. juttathatja eszükbe - már ha lenne nekik...

2013. szept. 11. 15:40
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
Gárdistás kinizetű vót osztán attunk neki
2013. szept. 11. 15:44
 5/7 anonim ***** válasza:
79%
Az öltözködése miatt támadják meg. A cigányok kivétel nélkül gyűlölik az olyan embereket, akik feketén, rockeresen öltözködnek. Nekem is volt tini koromban egy időszakom, amikor rocker voltam és mindig beszólogattak, amitóta kinőttem belőle, egyetlen megjegyzést sem kapok.
2013. szept. 11. 15:44
 6/7 anonim ***** válasza:
78%
Örülj, hogy egyáltalán meg tudja védeni ez ellen a hulladéknépséggel szemben magát. Én nem vagyok rasszista... van biztos normális is közöttük, csak még egyet se láttam.
2013. szept. 11. 16:03
 7/7 anonim ***** válasza:

cigányok mindenkit megtámadnak....

Sajnos mi meg nem kapunk szabad kezet.

2013. szept. 13. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!