Hol tudnék négerekkel ismerkedni?
Pesttől messze lakom szóval azt hiszem inkább csak neten tudnék. Na de azt nem tudom, hogy hol. Van valami ötletetek?
Nem kell nekem állni, csak érdekelnek és meg szeretném ismerni őket!
Ezek a nők -harmincas családanyák!- is azt hitték magukról, hogy tudnak ők magukra vigyàzni és jó ember a házinégerük:
Illetve böngészd át ezt is, érdemes, tanulságos:
Ja és második körben le kéne vetkőzni az előítéleteket, mert retkescigányozni, közben feketékre vágyni enyhén szólva skizoid állapotot feltételez... Ha meg már összejött, támogatási szerződést kötni valamelyik kotongyárral. Meg a nemibeteg gondzóval :D
Sok sikert! Előre!
hogyan lehetnénk jobb ország, ha a "retkes cigányokkal" is így viselkednénk?
sajnos mindkét népcsoport szeret sokasodni. :s
Elmentek a fenébe. A négerek kifejezetten szétszórtan élnek, éppen ezért mindenféle van belőlük. Amerikában is vannak olyan értelmes, művelt, pénzes és főleg keresztény néger családok, és van az a fajta, hogy "hide yo kidz, hide yo wife!" Franciaországba sokan települtek be az amerikai rabszolga felszabadítás után, és a mai napra ők is ugyanolyan teljes jogú franciák, mint bárki más. (Mint Marcel a Becstelen brigantikból.) Győrben meg élnek a menekülttáborosok, akik ugyanúgy viselkednek, mint a cigányok, mert ugyanolyan helyzetben is vannak.
Közben meg Barack Obama is fekete.
egyértelmű, hogy közöttük is van jómódú, intelligens stb...
de az ismerkedős oldalakon valószínűleg azok vannak többségben, akik a kihasználható lányokat keresik, állampolgárságra hajaznak stb...!
Rendben, ezt én is el tudom fogadni. És a kérdezőt persze figyelmeztetni kell, hogy azért csak óvatosan.
De az, ahogy itt szinte mindenki hozzááll a dologhoz... Ez olyan, mintha azt mondanánk, hogy minden német büdös náci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!