Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hol tudnék négerekkel ismerkedni?

Hol tudnék négerekkel ismerkedni?

Figyelt kérdés

Pesttől messze lakom szóval azt hiszem inkább csak neten tudnék. Na de azt nem tudom, hogy hol. Van valami ötletetek?

Nem kell nekem állni, csak érdekelnek és meg szeretném ismerni őket!

2013. szept. 10. 20:43
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
69%
Ha nem ismersz egyet sem, akkor honnan tudod, hogy vigyázni tudsz velük? Veszélyes népség minden szempontból.
2013. szept. 10. 20:59
 12/29 anonim ***** válasza:
Gyere Győrbe, a menekülttábor miatt tele van velük a város.
2013. szept. 10. 21:00
 13/29 A kérdező kommentje:
Istenem, Borsod megyében élek. Onnan tudom, hogy tudok vigyázni mert irtó makacs vagyok és jó emberismerő. Tudom, hogy mikor akar belőlem valaki hülyét csinálni.
2013. szept. 10. 21:02
 14/29 anonim ***** válasza:
78%

Egyet láttam élőben régen az is ki akart rabolni, Győrben 5 éve történt a belvárosban. Menekült tábor óta tele van a város velük, nem is nagyon járok a belvárosba.

Jobb félni mint megijedni.

2013. szept. 10. 21:07
 15/29 anonim ***** válasza:
43%

Nekem is vannak rossz tapasztalataim, de egyik osztálytársamnak évek óta fekete pasijai vannak, és ő tök jól kijön velük. Talán az a kulcs, hogy nem a menekültekkel kell megismerkedni, hanem a budapesti szórakozóhelyeken a tehetős turistákkal... Nem azért, mert pénzük van. Hanem mert akinek utazni van pénze, az általában intelligens is.

De ha csak a kultúra érdekel és amúgy sem tudsz feljárni Pestre, keresgélj a neten.

2013. szept. 10. 21:23
 16/29 anonim ***** válasza:
72%
Szólok vigyázz velük! Mi Angliában kerültünk közelebbi kapcsolatba velük: fogdostak, mindenfélét ígérgetek hogy olcsóbban adnak bármi csak tegyünk meg nekik egy két dolgot, lefogtak minket, nem akartak kiengedni a boltból. Szóval a saját biztonságod miatt ajánlom, ne akard őket meg ismerni!
2013. szept. 10. 21:25
 17/29 anonim válasza:
11%
Menj ki afrikába ès ott válogathatsz kedvedre, ès vissza se gyere soha. Ilyen emberekre itt nincs szüksèg!
2013. szept. 10. 21:34
 18/29 anonim ***** válasza:

én is azt hittem magamról, hogy jó emberismerő vagyok.

mégis meglopott a kis ge.i.

2013. szept. 10. 22:15
 19/29 anonim ***** válasza:
60%

Réten :D

Azért előttük ne ezt a szót használd. Nem biztos, hogy csipáznák.

Inkább afro-amerikai, vagy fekete.

2013. szept. 10. 22:20
 20/29 gabrielwright ***** válasza:
Hát igen, első körben azt kéne megtanulni, hogy rég nem így hívatják magukat. Ennyire magabiztos azért ne legyél mert nagyon komoly meglepetések érhetnek, főleg velük kapcsolatban.
2013. szept. 10. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!