Ha nem ismersz egyet sem, akkor honnan tudod, hogy vigyázni tudsz velük? Veszélyes népség minden szempontból.
2013. szept. 10. 20:59
12/29 anonim válasza:
Gyere Győrbe, a menekülttábor miatt tele van velük a város.
2013. szept. 10. 21:00
13/29 A kérdező kommentje:
Istenem, Borsod megyében élek. Onnan tudom, hogy tudok vigyázni mert irtó makacs vagyok és jó emberismerő. Tudom, hogy mikor akar belőlem valaki hülyét csinálni.
2013. szept. 10. 21:02
14/29 anonim válasza:
Egyet láttam élőben régen az is ki akart rabolni, Győrben 5 éve történt a belvárosban. Menekült tábor óta tele van a város velük, nem is nagyon járok a belvárosba.
Jobb félni mint megijedni.
2013. szept. 10. 21:07
15/29 anonim válasza:
Nekem is vannak rossz tapasztalataim, de egyik osztálytársamnak évek óta fekete pasijai vannak, és ő tök jól kijön velük. Talán az a kulcs, hogy nem a menekültekkel kell megismerkedni, hanem a budapesti szórakozóhelyeken a tehetős turistákkal... Nem azért, mert pénzük van. Hanem mert akinek utazni van pénze, az általában intelligens is.
De ha csak a kultúra érdekel és amúgy sem tudsz feljárni Pestre, keresgélj a neten.
2013. szept. 10. 21:23
16/29 anonim válasza:
Szólok vigyázz velük! Mi Angliában kerültünk közelebbi kapcsolatba velük: fogdostak, mindenfélét ígérgetek hogy olcsóbban adnak bármi csak tegyünk meg nekik egy két dolgot, lefogtak minket, nem akartak kiengedni a boltból. Szóval a saját biztonságod miatt ajánlom, ne akard őket meg ismerni!
2013. szept. 10. 21:25
17/29 anonim válasza:
Menj ki afrikába ès ott válogathatsz kedvedre, ès vissza se gyere soha. Ilyen emberekre itt nincs szüksèg!
2013. szept. 10. 21:34
18/29 anonim válasza:
én is azt hittem magamról, hogy jó emberismerő vagyok.
mégis meglopott a kis ge.i.
2013. szept. 10. 22:15
19/29 anonim válasza:
Réten :D
Azért előttük ne ezt a szót használd. Nem biztos, hogy csipáznák.
Inkább afro-amerikai, vagy fekete.
2013. szept. 10. 22:20
20/29 gabrielwright válasza:
Hát igen, első körben azt kéne megtanulni, hogy rég nem így hívatják magukat. Ennyire magabiztos azért ne legyél mert nagyon komoly meglepetések érhetnek, főleg velük kapcsolatban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!