Sosem voltam vallásos, de egy csoda hatására rájöttem, hogy mi a helyes út. Kérem ne nevessen ki senki, de van néhány ember, főként zenészek, akik nem hisznek Jézusban, most fiatalok és kitombolják magukat, attól félek a pokolra fognak kerülni?
Amúgy a példád nagyon jó.
Freddy Mercury egy remek ember volt és egy zseni.
De a te kedves kis szeretõ istened a pokolra küldi, az alapján, hogy kit szeretett.
Mekkora szemétláda vagyok, hogy én ebbõl nem kérek... :(
"Úristen! Utolsó! Te most Istent hibáztatod?!!!? Honnan tudod ,hogy a pokolra jutott?! Az olyanok kerülnek a pokolra,akik ölnek meg olyan rossz dolgokat csinálnak ami meg bocsáthatatlan, amúgy azok se mindig, mert, ha megbánják a bűneiket akkor Isten megbocsát!"
LoL, azt te melyik Istenről beszélsz?
Arról amelyik szerint meg kell ölni a melegeket?
Mert, hogy a Bibliában csak ilyen isten szerepel.
Gondoltam, hogy erre nem tudsz mit felelni, és inkább szemet hunysz felette.
"Ez egy szadista, rasszista, tömeggyilkos, kirekesztõ, nõgyülölõ isten... de én azért imádom!"
És akkor egyesek nem értik miért néznek rossz szemmel a keresztènyekre...
A biblia egy megmásított vicclap lett, amit kis bohócai tanítanak az egyház élén. Isten szereti az embert, ezért teremtette a világra. Az sem hiábavaló hogy nem lettünk egyformák és így taníttatja az elfogadást, a mások iránti szeretetet, azt hogy leküzdjük a "gonoszt" ami folyton rosszra sarkall. Itt képben jönnek a melegek, a rasszisták, a nők gyűlölete?!...ez új..stb stb
Nem a papok szavában kell hinni és ha nem akarsz egyházba sem kell járnod, isten benned van. Bármikor szólhatsz hozzá. Én sem vagyok szent fazék, lehetetlennek tartom az életet úgy hogy nem szeged meg a tanításait. Kizárt hogy bárki is betudja tartani a 10. parancsolat, mindd a 10 pontját. Ha mégis, az már nem élet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!