Mitől vagyok minden nap egyre rosszabbul lelkileg? (lent) 21F
Már ha csak tudományos szempontból közelítjük meg a dolgot, akkor is pozitív összefüggést mutattak ki a testmozgás és a depresszió megszüntetése között.
Énszerintem, menj el bunyózni. Box, kickbox, thaibox, kyokushin karate, judo, valami. A lényeg az, hogy úgy érezd, hogy van az életnek egy területe, ahol egyrészt körül vagy véve olyan emberekkel, akik segíteni akarnak neked (és ez egy tisztességes edzésen így van) és, hogy felül tudsz kerekedni a saját korlátaidon. Merthogy minden edzésen balféknek érzed magad az első pár hétben, aztán azt veszed észre, hogy egyre több fekvőt nyomsz, egyre gyorsabb és ügyesebb vagy, meg hogy van kivel beverned egy sört edzés után.
Az aikidot és a többi fajta karatét nem tudom ajánlani, ugyanakkor. Azok furák.
Próbáld túltenni magad ezeken a dolgokon.
Az öngyilkosság pedig meg se forduljon a fejedben,mert az élet szép ha teszel érte.:)
A 11 válaszolónak igaza van: Ha találsz egy jó csapatot, és mozogsz az pozitívan hat a lelkivilágodra.
Off: 11-es. Miért tartod "furának a többifajta karatét és az AiKido-t? Ha gondolod privátba is megírhatod nekem. :) Nagyon kíváncsi vagyok az álláspontodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!