Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mitől vagyok minden nap egyre...

Mitől vagyok minden nap egyre rosszabbul lelkileg? (lent) 21F

Figyelt kérdés
sziasztok!!21 éves vagyok és egy pár hónapja elkezdtem lemenni a süllyesztőn lelkileg!!gondok a családban,gondok a testvéremmel való kapcsolatban,aki ahelyett hogy foglalkozna a saját életével,mindent előakar irni,hogy mit hogyan csináljak,akkor gondok az egyetemen,nincsenek igazi barátaim...qurvára elegem van,meg ma is jól összevesztema testvéremmel,egyszerően nem élhetek tőle szabad életet úgy érzem,mindenbe beleszól,ezt ne csináld,aztmiért csináltad stb. gondolkoztam hogy végzek azéletemmel,de rájöttem hogy én szeretem az életet,más miatt aki miatt sz"rul érzem magam nem fogom kinyirni magam!szóval készen vagyok!!valaki adna tanácsot??köszönöm

2013. szept. 9. 21:24
1 2
 11/13 anonim válasza:

Már ha csak tudományos szempontból közelítjük meg a dolgot, akkor is pozitív összefüggést mutattak ki a testmozgás és a depresszió megszüntetése között.

Énszerintem, menj el bunyózni. Box, kickbox, thaibox, kyokushin karate, judo, valami. A lényeg az, hogy úgy érezd, hogy van az életnek egy területe, ahol egyrészt körül vagy véve olyan emberekkel, akik segíteni akarnak neked (és ez egy tisztességes edzésen így van) és, hogy felül tudsz kerekedni a saját korlátaidon. Merthogy minden edzésen balféknek érzed magad az első pár hétben, aztán azt veszed észre, hogy egyre több fekvőt nyomsz, egyre gyorsabb és ügyesebb vagy, meg hogy van kivel beverned egy sört edzés után.

Az aikidot és a többi fajta karatét nem tudom ajánlani, ugyanakkor. Azok furák.

2013. szept. 30. 07:47
 12/13 anonim ***** válasza:

Próbáld túltenni magad ezeken a dolgokon.

Az öngyilkosság pedig meg se forduljon a fejedben,mert az élet szép ha teszel érte.:)

2013. okt. 13. 16:27
 13/13 anonim ***** válasza:

A 11 válaszolónak igaza van: Ha találsz egy jó csapatot, és mozogsz az pozitívan hat a lelkivilágodra.

Off: 11-es. Miért tartod "furának a többifajta karatét és az AiKido-t? Ha gondolod privátba is megírhatod nekem. :) Nagyon kíváncsi vagyok az álláspontodra.

2013. okt. 23. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!