Hol tudnék hátrányos helyzetű gyerekkel emberekkel foglalkozni többi lent?
Vannak szervezetek, akik ilyesmikket foglalkoznak, fel kellene velük venned a kapcsolatot, és felajánlani, hogy önkéntesként dolgozol náluk.
Természetesen - az Első válaszoló nagyon "elmés" hozzászólásával ellentétben - ez csak akkor működik, ha senkivel szemben nincsenek előítéleteid. Ilyen helyen ugyanis fogsz találkozni mindennel...
Jó Neked, hogy már 16 évesen ezt akarod. :)
Én 25 vagyok, csak az a baj, hogy egyedül semmit nem merek csinálni... mármint így elmenni valahova vagy ilyesmi :/
Én legszívesebben pont cigánygyerekekkel foglalkoznék... az 1. hozzászóló meg menjen a ...
Nem is mondtam, hogy azok.
Hát szívesebben költöznék hozzájuk, mint a te fajtádhoz...
VIII. ker nem Buda szerintem.
De ez már nagyon off topic.
Szuper ötlet. A 3-ik válaszolóhoz csatlakozva: mennék pl én is, csak én meg lusta voltam egyedül... :( Mennyi potenciál lappanghat így az országban...
Ha esetleg nem találtad volna még meg. Úgy láttam, hogy kiváló programjaik vannak hasonlóan elszánt fiataloknak.
Meg tán pár lehetőség "öregebbeknek". :D 32/F
GladiátorSS-nek, azért nem kéne lebeszélni legalább azt aki segítene nekik, mert enélkül nem lesz itt semmi csak polgárháború. Bár gondolom szerinted golyót mindnek, nem?
Ezt ma találtam, és eszembe jutott a kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!