Miért szól be folyton?
Figyelt kérdés
Először is azért ebbe a témába írok, mert itt gyorsabban választ kaphatok talán. De nem szeretem, sőt ki nem állhatom ezt a nagyképű embert. Mégis én képes vagyok levegőnek nézni őt, míg ő folyton beszól. A haverjainak mondja, de úgy hogy én is halljam. Próbál megalázni. Hidegen hagy,mert pont nem adok az ő véleményére, de nem értem miért csinálja. Feltűnősködik? Mert szerintem ezzel nem lesz menő, főleg nem érett felnőtt. Mit gondoltok? (ő fiú, én lány)2013. szept. 2. 23:12
1/4 anonim válasza:
Hát figy!
Nekem spec. van osztálytársam (fiú) aki állandóan feltűnően zargat (ide csúnyább szó jött volna csak az oldal nem engedi) egy lányt mindennel, közben már mondta nekem hogy azzal a lánnyal szeretne összejönni. (megjegyzem ő az egyik legfurább ember akit ismerek, az nem írhatnám hogy hülye mert évente 2-szer előtör a normális énje).
Persze lehet hogy simán bunkó veled a srác minden esetre ne legyél visszahúzódó hanem támadj vissza.
Ha elég frappáns vagy biztos elmegy a kedve attól hogy téged provokáljon.
F/15
2/4 anonim válasza:
Hosszú távon a legjobb taktika,ha hűvösen átnézel rajta,és leperegnek rólad az elcseszett poénjai.Úgyis bele fog unni,hogy nem törődsz vele,és le fog szállni rólad.
3/4 anonim válasza:
mert tetszel neki???
ha úgy csinálja, hogy te is halljad akkor igen...
4/4 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy tetszenék neki, mert ég és föld vagyunk. Mindig plázacicákkal járt. És a beszólásai is arról árulkodnak, hogy nem vagyok az esete. Nem mintha bánnám. :)
2013. szept. 3. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!