Csak én látom úgy, hogy manapság a kövérség elfogadottabb?
Megfordult a tendencia szerintem.
Saját példámon is ezt veszem észre. 160 cm vagyok, nagyjából 50 kg, genetikailag vékony, rendesen eszek, sohasem koplaltam, mégis napi szinten megkapom, hogy úristen, de sovány vagyok, eszek-e rendesen, miért nem hízok, stb...
Bezzeg aki narancsbőrös, zsíros, az semmit nem kap, vagy legalábbis lényegesen kevesebbet bántják és akkor sem a szemébe.
Szerintem ma már semmi sem elfogadott. A mi családunkban pl. én azt kapom, miért nem fogyok le (pedig nem vagyok kövér, csak teltkarcsú). Szegény unokatesóm is mindig kapta ugyanezt, aztán ő lefogyott, nagyon szép vékony lett, sőt, sovány; most azt kapja, hogy miért nem eszik eleget, meg hogy be van esve az arca, túl sovány, stbstb. Ahelyett, hogy örülnének, hogy jól érzi magát a bőrében, inkább megszólják.
Manapság már semmi sem jó. Nem azt nézik, milyen ember vagy, hanem hogy milyen a külsőd. Ha túl vékony vagy az a baj, ha több van rajtad, az a baj. Tényleg semmi sem jó. :C
pedig rosszul látod.
a kövérség egyáltalán nem elfogadott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!